Kongen stilte i Moon Boots: – Helt konge!

MOTE-KONGE: Her er kong Harald under 15 kilometer skiatlon for kvinner under NM i Meråker lørdag. Legg merke til hans spenstige valg av sko. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Kong Harald (81) får moteskryt for spenstig skovalg.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Under NM i 15 kilometer skiatlon for kvinner i Meråker lørdag var kong Harald til stede for å kaste glans over begivenheten. Og det er særlig en ting som gjør at vi må kikke litt ekstra.
Kongen stilte nemlig i Moon Boots!

Moon boots er både elsket og omstridt blant fashionistaer verden over, og nå kan det se ut til at de også har en fan i de kongelige rekker.

Vinterkjøp - 1
KLÆR

20 gode vinterkjøp under 1000-lappen

MinMote-leder Elise Alexandra Gulbrandsen berømmer skovalget.
– Dette trodde jeg aldri at jeg kom til å få se. Jeg klarer ikke å holde meg unna kilsjeen det er å si at dette er helt konge!

TRENDY: Moon boots har vært på markedet i mange år, men har fått en oppsving den siste tiden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Skoene har en prislapp på rett rundt 1000-lappen, og bærer navnet sitt fordi de rett og slett ser ut som månesko. Siden de originale månestøvlene traff bakken for første gang i 1971, har de kommet og gått i motebildet. Støvlene hadde sin storhetstid gjennom 80-tallet og ble igjen et populært valg blant kjendiser og fashionistas på 90-tallet.

MOTE

Månestøvlene gjør comeback

Blant de som har lagt sin elsk på Moon Boots er PR-manager i det norske motemerket Holzweiler, Marie Murstad.

Hun er også fan av kongens stygg-kule skovalg.

– Det viser at kongen er praktisk anlagt, og at han ikke vil fryse på føttene. Det er en kjempegod sko som er lett og god å gå i, samt at den er veldig varm. Kongen har bena godt plantet på jorden, sier hun.

Publisert: