Slik holder du stilen i regnværet

Det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Å kle seg til regnfulle høstdager trenger ikke å gå på bekostning av stilen.

regnjakke

Jakke fra Rains hos Asos.com, 699 kr. Foto: Produsenten

regnjakke

Kåpe fra Petit Bateau hos UrbanOutfitters.com, 1657 kr. Foto: Produsenten

Høsten er kjent for å være grå og ruskete, og det er ikke alltid lett å kle og sko seg etter været. Heldigvis flommer det over av moteriktige alternativer. Trikset er å ikke la seg påvirke av det grå og tunge været, men heller velge en iøyefallende og alt annet enn beskjeden regnjakke. På den måten får du kanskje opp humøret og snur en potensiell dårlig dag til det bedre.

MinMote har funnet frem sesongens fineste regntøy og -sko som holder deg både tørr og trendy. Gå for en klassisk regnjakke med kult mønster som kamuflasje og leopardflekker, eller detaljer som innsving i livet. På den måten blir antrekket langt fra kjedelig og traust.

Gamle klassikere

Et merke du bør se opp for er norske Swims. De har gjort stor suksess med sine karakteriske og fargespreke kalosjer, som var en relansering av bestefars gamle. De har også utvidet sortimentet med vanntette sko, jakker og tilbehør til begge kjønn.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

Til kvinner:

Jakke og støvel

Jakke fra Soaked In Luxury, kr 649. Foto: Produsenten

Jakke og støvel

Støvler fra Michael Kors, 1195 kr. Foto: Produsenten

Paraply og sko

Kort støvel fra Swims, 640 kr. Foto: Produsenten

Paraply og sko

Paraply fra Clas Ohlson, 119 kr. Foto: Produsenten

Til menn:

Regntøy menn

Kalosjer fra Swims, 570 kr. Foto: Produsenten

Regntøy menn

Regnjakke fra Rains, 949 kr. Foto: Produsenten

Også de gode, gamle gummistøvler har seilet opp som en klassiker. Dette mye takket være Kate Moss som dukket opp på festival i 2005 iført vest, shorts og et par støvler fra skotske Hunter.

Det finnes mange andre rimeligere varianter på markedet enn Hunters. Enten om du liker blanke, høye eller fargesterke så kommer du garantert til å finne et rimelige par du liker hos en skokjede, eller i en sportsbutikk.

I en av episodene i høstens trendguide tipser stylist Marie Murstad om flere vannavstøtende moteplagg og tilbehør til herre. Se episoden her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?