Stilutvikling: Anne Hathaway

21 ÅR SENERE: Vi ble først kjent med Anne Hathaway i 2001. I dag, 21 år senere, er hun fremdeles en ettertraktet skuespiller.

Anne Hathaway imponerer stadig på den røde løperen.

Malin Gaden
Publisert:

Den siste tiden har skuespiller Anne Hathaway (39) imponert oss med antrekkene sine. Ikke bare har de blitt lagt merke til her, men flere internasjonale motemagasiner har påpekt at Hathaway er på litt av en stil-reise om dagen.

Hun ble for alvor kjent etter at hun landet hovedrollen i «Prinsesse på prøve». Siden den gang har hun vist frem stilen sin på røde løpere i 21 år.

Overskrifter som «The Curious Case Of Anne Hathaway’s New Bombshell Style» og «How to Dress Like the New Anne Hathaway» er blant det som befinner seg hos Vogue og FASHION.

STILIG: Skuespilleren dukket opp i Cannes iført dette fargerike, todelte settet fra Schiaparelli.

Hun har den siste tiden promotert sin nye film «Armageddon Time», og har blant annet vært på filmfestivalen i Cannes. Det var her hun viste frem flere antrekk som har fått spesielt mye oppmerksomhet. Ikke lenge etterpå deltok hun også på visningen til Valentino, hvor hun hadde på seg en look som gikk hånd i hånd med «Barbiecore»-trenden vi har sett så mye av i det siste.

BARBIECORE: Hathaway har kastet seg på den fremadstormende trenden «Barbiecore».

Hathaways rød løper-liv startet da hun landet hovedrollen i «Prinsesse på prøve». Fra filmen hadde premiere i 2001 og frem til i dag har Hathaway vært en ettertraktet skuespiller, men har også vist frem en rekke lekre antrekk på den røde løperen.

Slik har stilen til Hathaway utviklet seg de siste 21 årene:

PRINSESSE-VIBBER: Skuespilleren kledde seg elegant til premieren av «Prinsesse på prøve» i 2001. Her er hun sammen med kollega Mandy Moore, som gikk for en langt mer avslappet look.
POPULÆR FILM: Det var såpass stor interesse rundt «Prinsesse på prøve»-filmen at en oppfølger kom i 2004. Her er Hathaway på premieren i 2004. Denne gangen er hun kledd i bootcut-jeans og en grå topp.
STJERNESKUDD: Skuespilleren mottok «spotlight»-prisen av Premiere Women in Hollywood i 2004. Prisen deles ut til fremadstormende talenter.
TRENDY TILBEHØR: På premieren av «Race To The Polls» viste skuespilleren frem sin trendy Balenciaga-veske i grønt.
2005: Her var Hathaway i gang med å filme «The Devil Wears Prada», som også skulle bli en suksess.
GARDEROBEFAVORITTER: Skjorte og dressbukse er noe du kan se støtt og stadig på skuespilleren. Vesten har vi dog sett lite av siden 2006.
2006: Hathaway deltar på pressekonferanse i Tokyo i anledning premieren av «The Devil Wears Prada».
KLASSISK: I 2008 deltok skuespilleren på MTV Studios «Total Request Live» iført en svart blazer og svart bukse.
GLAMOUR: Da skuespilleren skulle ned til Cannes for å delta på filmfestivalen, pakket hun med seg litt av en kjole!
STORE FORANDRINGER: Mye har skjedd med stilen til Hathaway fra 2009 og frem til i dag.
MET-GALLAEN: Skuespilleren deltok på den gjeve Met-gallaen tilbake i 2009.
2010: På premieren av «Valentine’s Day». Stjernen sto i kontrast til den røde løperen iført en kort kjole i en elektrisk blåfarge.
BLOMSTRETE: Hathaway møtte opp på Hollywood Film Awards Gala kledd i en blomstrete kjole i blått og hvitt.
HEI, SVEIS: Hathaway viste frem sin korte frisyre på Golden Globes i 2013.
2014: Hathaway velger gjerne en dress når hun skal på den røde løperen. Her har hun stylet antrekket med chunky boots.
GLØDER: Skuespilleren viste frem sin voksende gravidmage på etterfesten til Vanity Fair i 2016. Hun toppet sin gullglitrende kjole med tilbehør i samme farge.
MANGE DETALJER: Kjolen hun hadde på seg i 2016 under filmfestivalen i Toronto besto av både blonder, paljetter, farger og utskjæringer.
OCEAN’S 8-PREMIERE: Også i 2018 valgte stjernen en kjole med en rekke detaljer.
KUL I DRESS: Skuespilleren deltar gjerne på motevisninger. Her er hun i New York i 2018 for å se på visningen til Ralph Lauren.
TON I TON: Anne Hathaway poserer sammen med Matthew McConaughey iført en rosa dress og en skjorte i en annen nyanse.
PREMIEREKLAR: Hathaway hadde hovedrollen i filmen «The Hustle» fra 2019. På premieren hadde hun på seg en lekker jumpsuit med glitrende detaljer på.
ETTERTRAKTET STJERNE: I 2019 fikk Hathaway en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Da hadde hun på seg en mønstrete kjole, og toppet looken med bølger i håret som skrek vintage Hollywood-glamour!
BLID SOM EI SOL: Skuespilleren stylet sin hvite dressbukse med en asymmetrisk topp med lekkert fall på den røde løperen i 2019.
GLITRET: Critics Choice Awards-kjolen til Hathaway i 2020 glitret i gull fra topp til tå, og besto også av noen voluminøse ermer.
CHANEL-ØYEBLIKK: Stjernen matcher gjerne sko og veske i samme farge, som vi ser her.
RUTETE: Hathaway ga antrekket det lille ekstra med denne statement-kåpen og en veske som brøt opp fargene i antrekket.
SPENNENDE UTSKJÆRINGER: Stjernen viste frem en lekker kjole i svart og blått på premieren av «WeCrashed» i mars.
WOW-FAKTOR: Skuespilleren strålte i en lekker kjole med slep fra Armani Privé. Rundt halsen hennes hang det et smykke det bare finnes et av i verden, fra Bulgari.
TRENDY: Valentino har nylig hatt en rekke rosa looks i kolleksjonen sin, og har også fått mye oppmerksomhet for platåskoene sine. Hathaway var selvfølgelig kledd i både rosa og platåsko da hun skulle se haute couture-visningen deres i juli 2022.
MATCHENDE SETT: Fargerike plagg fra Schiaparelli var blant det som befant seg i Cannes-kofferten til Hathaway.
STATEMENT-SOLBRILLER: Hathaway toppet looken sin med cat eye-solbriller.
FAB: Den korte Gucci-kjolen i svart og blått ble kombinert med voluminøst hår og sølvfargede hæler.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: