Dette er de nye it-merkene

it-merker

Disse merkene vil vi kle oss i nå.

Ingeborg Aspeli
Publisert:
it-merker

Les coyotes de Paris. Foto: Produsenten

it-merker

Nanuskha. Foto: Produsenten

Hele tiden dukker du opp nye klesmerker, men det er noen vi biter oss mer merke til enn andre.

Her er fire it-merker som fashionistaene kler seg i nå:

Rotate by Birger Christensen

Rotate ble motestjernene Jeanette Friis Madsen og Thora Vladimarsdottir i fjor, og du har kanskje allerede lagt merke til de freshe kjolene. Merket fokuserer nemlig på lekre kjoler, gjerne med et spennende snitt som virkelig skiller seg ut fra mengden. Under moteuken i København tidligere i år så vi tydelig at de kommer til å fortsette suksessen.

Nanushka

Det ungarske merket Nanushka har vi spesielt lagt merke til på grunn av de stilige bobleskinnjakkene som det så ut til enhver moteelsker hadde på seg i vinter. Under moteuken i New York i januar viste de imidlertid at de har enda mer å by på, og vi forelsket oss i de stilfulle trenchcoatene og kule skoene.

Smykketrend: De fineste perlene nå

Idée Fixe

Tilbehørsmerket Idée Fixe er fra Georgia, og de fokuserer på enkle sko og vesker i skinn. Med klumpete og maksimalistiske sneakers prege motebildet en stund, er det fresht å se minimalistiske, simple skoletter igjen. Vesker i den perfekte størrelsen uten logomania er også et friskt innslag. Blant andre Leandra Madine fra ManRepeller har lagt sin elsk på det georgiske merket.

Les Coyotes de Paris

Det Amsterdam-baserte designstudio startet først opp som et barne- og ungdomsmerke i 2015, men to år senere kom kvinnekolleksjonen. De er fokus på luksuriøse og klassiske plagg, gjerne med en moderne twist.

Publisert: