MinStil: Marie Murstad

POPULÆR: Marie Murstad deler gjerne stiløyeblikk med de 55.000 følgerne sine på Instagram. Foto: Privat.
POPULÆR: Marie Murstad deler gjerne stiløyeblikk med de 55.000 følgerne sine på Instagram. Foto: Privat.

Marie Murstad (30) forteller om nøkkelplagg, skatter fra garderoben og deler sine beste klestips.

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Dina Hansen, Anders Gran, Maria Mena og Guri Heli.

Nå har vi snakket med Marie Helene Murstad (30) som bor på Nordstrand i Oslo, sammen med ektemannen Christian, og sønnene Casper og Billy. Hun jobber med PR for Holzweiler, og deler store og små øyeblikk fra hverdagen sin på Instagram. Hun elsker å løpe på Barrys bootcamp og på fritiden løper hun også mye etter den yngste sønnen, Billy.

– Hvordan vil du beskrive din stil?

– Jeg tror, og håper, at jeg har en klassisk stil med en liten twist?

– Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Kvalitetsplagg! Kasjmir, silke og skinn. Plaggene som er sesongløse og som alltid bare funker. Disse plaggene er det gjerne verdt å legge litt ekstra i.

– Hva er det dyreste du har i garderoben?

– Jeg vet ikke prislappen, men kjæresten min har vært superflink til å overraske meg opp gjennom årene vi har vært sammen. Til 30-årsdagen min fikk jeg en veske som har stått på ønskelisten min så lenge jeg kan huske – en sort, nydelig Celine box bag.

– Hva består din «søndagsuniform» av?

– Jeg har en egen søndagsuniform-skuff i skapet mitt, fulle av sett i deilig merinoull. Jeg har de i mange farger og bruker de året rundt.

– Hva står øverst på ønskelisten?

– Akkurat nå er jeg kommet skikkelig i gang med trening, så treningstøy troner den listen ganske greit. I tillegg må jeg (inhabilt) legge til at jeg ønsker meg omtrent alt fra Holzweiler sin vår/sommer kolleksjon.

– Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?

– Ettersom jeg har en liten (meget aktiv) gutt, har jeg lært meg at det å finne frem hva jeg skal ha på meg kvelden før er «make it or break it». Ingen tid til kleskrise mellom Fantorangen og tannpuss.

– Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– En sort bukse, sneakers og en pologenser! Funker alltid.

– Hva kan du aldri få nok av?

– Ifølge mannen min er det mye, men jeg må vel kanskje si at jakker kanskje er det som er bredest representert i mitt klesskap!

– Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Alle klærne jeg har arvet etter mamma! De både minner meg om mamma og er like fine i dag som den gang da.

– Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Jeg tror det tar litt tid! For min del har jeg i hvert fall vært innom det meste, og det er kanskje først de siste to årene jeg har landet litt mer. Men, jeg tror uansett det i stor grad handler om å gå i de klærne man er komfortabel- og føler seg vel i, alt annet synes.

A post shared by Marie Murstad (@marie_murstad)

– Hvilken trender har du troen på nå?

– Vi blir vel alle påvirket i større eller mindre grad av trender, men jeg for min del blir nok mest inspirert av å reise. Så de viktigste trendene for våren har jeg ikke helt oversikt over, men jeg merker at flere og flere bruker TISE som jeg synes er en genial app. Elsker at man kan selge og kjøpe brukt på en så enkel og trygg måte. Heia gjenbruk!

– Hvordan kler du deg på fest?

– Tja, jeg er nok inne i en periode i livet som inneholder ganske lite fest, men jeg er veldig glad i jumpsuits. Og gjerne sort, da føler jeg meg alltid fin!

Hvordan var din opplevelse i dag?