Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

11 freshe topper til våren

Gå den nye sesongen i møte med en fresh overdel som skriker vår!

Topper 3

Topp fra Stella McCartney. Foto: Produsenten

Topper 3

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

Topper 3

Topp fra FWSS. Foto: Produsenten

Topper 3

Chloé Spring Summer 2016. Foto: Getty Images

Det er lite som slår følelsen av at lysere tider er i gang for fullt. Selv om det fortsatt er minusgrader i luften, er det ikke mange ukene til vi kan legge bort ullgensere, skjerf og boblejakker, og si velkommen til bomberjakker, skjørt og vårkjoler.

Det synes vi er verdt å feire og har derfor plukket ut elleve skjorter, bluser og topper som minner oss om vår.

Her er våre favoritter akkurat nå:

Topper 2

Topp fra H&M. Foto: Produsenten

Topper 2

Topp fra ByTiMo. Foto: Produsenten

Topper 2

Topp fra ByTiMo. Foto: Produsenten

Topper 2

Topp fra FWSS: Foto: Produsenten

Snøring har aldri vært på populært som nå, og hvis du går for en langermet variant kombinert med de hotteste olabuksene for sesongen, vil du se akkurat passe avslappet og kul ut. Ellers er lyseblå, prikker og pinstripet skjorter i silkestoff et klassisk og tidløst valg.

Topper 1

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

Topper 1

Topp fra Mango. Foto: Produsenten

Topper 1

Topp fra Isabel Marant. Foto: Produsenten

Topper 1

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

Noe av det beste med sommeren og våren er at bohemske plagg stort sett alltid gjør sitt inntog. Ellers er sofistikerte topper med volanger en sikker vinner i vår. Disse toppene kan du trygt kombinere til lekre skjørt for en pyntet look, eller til olabukser for en nedtonet stil i hverdagen. God motevår! ✌️

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?