Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

«Den lille sorte» i tre prisklasser: Budsjett, midt på treet og luksus

«Den lille sorte» kan du bruke gjennom hele festsesongen. Her er ni varianter, både for deg med slunken lommebok og sprengfull konto.

lillesorte

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

lillesorte

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

lillesorte

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

lillesorte

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Er det én kjole du kan være sikker på at ikke går av moten, så er det den lille sorte. Både kjedebutikkene og luksusmerkene har sine vrier på kjoleklassikeren - og MinMote har trålet oss gjennom mange av dem.

Så enten du vil bruke så lite som mulig, eller gjøre en skikkelig investering - her er «den lille sorte» på ni måter:

Budsjett

lillesortebudsjett

Kjole fra Bikbok. Foto: Produsenten

lillesortebudsjett

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

lillesortebudsjett

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

lillesortebudsjett

Kjole fra Nelly.com. Foto: Produsenten

Om du har et stremt budsjett, betyr det på ingen måte at du ikke kan finne deg en flott festkjole. MinMote har trålet de rimelige butikkene, og funnet flere nydelige kjoler. Om du skal kjøpe noe som er veldig trendy akkurat nå, som en asymmetrisk kjole eller fløyelskjole, kan det være like greit å bruke litt mindre penger - kanskje du er lei trenden neste år.

Middels

lillesortemiddels

Kjole fra Designers Remix. Foto: Produsenten

lillesortemiddels

Kjole fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

lillesortemiddels

Kjole fra FWSS. Foto: Produsenten

lillesortemiddels

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Skal du legge mer penger i en kjole, kan det lønne seg å gå for en klassiker fremfor et trendplagg. Se etter den lille sorte med en vri du liker - i denne prisklassen bør du sjekke merker fra Norge og resten av Skandinavia. Kjolene vi fant er for eksempel norske og danske.

Luksus

lillesorteluksus

Kjole fra Isabel Marant hos Matchesfashion.com,

lillesorteluksus

Kjole fra By Malene Birger. Foto: Produsenten

lillesorteluksus

Kjole fra T by Alexander Wang hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

lillesorteluksus

Kjole fra Sandro. Foto: Produsenten

Hvis du tenker å bruke mange tusen på en kjole, bør du være sikker på at du vil bruke den mange ganger, og at du ikke kommer til å gå lei. Er budsjettet ubegrenset kan du selvsagt også boltre deg i alt fra skandinavisk til internasjonal luksusdesign.

Få også med deg siste episode av Trendguiden:

Hvordan var din opplevelse i dag?