Alt du må vite om Virginie Viards første kolleksjon for Chanel

NY KOLLEKSJON: Chanels Cruise-kolleksjon for 2020 ble vist i Grand Palais fredag. Dette var den første kolleksjonen til Virginie Viard. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters.

Virginie Viard (57) har tatt vare på det tradisjonsrike motehuset, samtidig som man se at det er en ny person i sjefsstolen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Fredag viste Chanel sin cruise-kolleksjon for 2020. Dette var den første kolleksjonen med designer Virginie Viard alene i sjefsstolen etter at Karl Lagerfeld døde i februar.

NYHETER

Alt du må vite om den nye Chanel-sjefen

Kolleksjonen ble tradisjon tro vist frem i Grand Palais i Paris, som for anledningen var gjort om til en togstasjon.

Selv om dette var første kolleksjon for Viard, kunne man tydelig se at motehusets legendariske DNA har blitt videreført.

NYHETER

Tårevåt Chanel-avskjed til Karl Lagerfeld

De første inntrykkene er at Viard med cruise-kolleksjonen har tatt merket i en litt ledigere og mer sporty retning. Med kolleksjonen viste hun også Chanel er et merke for fremtiden, med ny styling og fargebruk.

Her er alt du må vite om visningen:

SLØYFE-FEST: Flere av modellene hadde antrekk med store sløyfer. Chanel har også tro på lilla- og rosatoner. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters.
WOW-FAKTOR: Tweeddrakter var fremdeles en gjennomgående hos Chanel. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters.
PÅ ØNSKELISTEN: Hårspenner holder seg fremdeles sterkt i motebildet. Vi hadde ikke sagt nei til en variant fra Chanel. Foto: Reuters.
FRISK STYLING: Flere av modellene var sminket med mørkerøde lepper som nesten kunne se svarte ut. Legg også merke til rumpetasken på snei. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters.
LANG, LANG REKKE: Slik så det ut da modellene gikk nedover catwalken. Foto: AFP.
TOGSTASJON: Grand Palais var tradisjon tro omgjort til moteshow. Denne gangen var den lagt opp som en togstasjon. Foto: AFP.
SJEFEN: Designer Virginie Viard etter sin første kolleksjon for Chanel. Foto: Gonzalo Fuentes/REUTERS.
KJENDISTUNGT: Som vanlig satt kjendisene på første rad. Her er skuespiller og Chanel-ambassadør Lily-Rose Depp. Hun kom sammen med moren Vanessa Paradis. Foto: Christophe Ena/AP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.