Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sommerkjolene du knapt merker at du har på deg

På varme dager er det i alle fall ikke antrekket som skal gi deg svettetokter. Her er de perfekte, svale sommerkjolene.

(Trenger ikke finne styleguides i sobazaar) K

NUDE: En dus stroppekjole er et må-ha-plagg i enhver fashionistas garderobe. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

(Trenger ikke finne styleguides i sobazaar) K

TRENDY: Kjoler med bare skuldre er det hotteste du kan ha på deg i sommer. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

(Trenger ikke finne styleguides i sobazaar) K

STRANDKJOLEN: Den perfekte kjolen å slenge over badetøyet! Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

(Trenger ikke finne styleguides i sobazaar) K

DYRISK: Er du litt vågal, går du for slangemønster på festkjolen. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Denne sommeren har bydd på regn og beskjedne temperaturer - men meteorologene har ikke avskrevet at sommertemperaturene kan komme riktig ennå.

Det har vært noen varme sommerdager mellom de regnfulle dagene - og kanskje har du uansett reist til varmere strøk for å sikre deilige badetemperaturer og brunfarge.

Når sommervarmen først melder seg, blir behovet for lette, nesten umerkelige sommerplagg stort. Selv om du knapt har lyst til å ha på deg klær, er det dessverre ikke så mange anledninger hvor akkurat dét er passende.

Les også:Slik unngår du å koke over i varmen

En kjole er kanskje det enkleste plagget på slike dager, særlig hvis du finner en som ikke strammer eller er for tykk. MinMote har lett fram de beste sommerkjolene av denne typen - noen som passer til stranden, andre til fest eller til og med jobb.

Trendguiden:MinMotes sommerfavoritter

Kjolene kan du kombinere med flate sandaler - eller kanskje noen sexy snøresandaler - og vil du ha en mer feminin passform, kan du knyte et kult belte i livet.

Naturlig

naturlig

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

naturlig

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

naturlig

Kjole fra Reay hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

naturlig

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Lyse farger føles ikke bare mer svalende på sommeren - det ser også nydelig ut når man har fått litt farge. Vil du ha en skikkelig luksusfølelse går du for en kjole i silke - mens dyrisk mønster er supersexy. Er det en strandkjole du er ute etter, kan du velge en kort variant som sitter løst og kan slenges over bikinien på 1-2-3.

Her har du dessuten den perfekte strandfrisyren.

Off-shoulder

kjoler sommeren off shoulder

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

kjoler sommeren off shoulder

Kjole fra Designers Remix. Foto: Produsenten

kjoler sommeren off shoulder

Kjole fra Vila hos Nelly.com. Foto: Produsenten

kjoler sommeren off shoulder

Kjole fra Glamorous hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Lite sier sommer mer enn solbrune skuldre, og da passer det perfekt at sesongens hotteste trend er «off shoulder»-utringning. En slik kjole slipper solstrålene til på skuldrene dine (husk solfaktor!), og du kan selv velge hvor langt opp eller ned du drar ermene. Det er heller ikke vanskelig å lage sin egen variant hvis du stjeler kjærestens skjorte - se bare på denne videoen.

Skjortekjoler

kjole skulder lett

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

kjole skulder lett

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

kjole skulder lett

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

kjole skulder lett

Kjole fra Tibi hos Revolveclothing.com. Foto: Produsenten

Et mer kledd alternativ er den klassiske skjortekjolen. Velg en i lys farge og aller helst svalende materiale som lin - velg i alle fall en som ikke klistrer seg til kroppen. Velger du en enkel hvit eller blå variant blir den dessuten like fin over bukser til høsten - perfekt til jobbgarderoben!

Hvordan var din opplevelse i dag?