Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Høstens villeste trend: Slik kler du deg i dyremønster

Leopard, zebra eller slange: Dyremønster står sterkt i motebildet og MinMote har fått moteekspert Darja Barannik til å dele sine beste stylingtips.

Dyremønster, hovedbilde

Givenchy, fall/winter 2016. Foto: Scanpix

Dyremønster, hovedbilde

Prada fall/winter 2016. Foto: Scanpix

Dyremønster, hovedbilde

Isabel Marant fall/winter 2016. Foto: Scanpix

Dyremønster, hovedbilde

Miu Miu fall/winter 2016. Foto: Scanpix

Denne høsten er en av de største trendene inspirert av dyreverden. Dyreprint har vi sett i mange år og er blant annet mye brukt av kjendiser som Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Alexa Chung og Kate Moss.

Selv om mønsteret står sterkt i motebildet er fallgruven høy, så her gjelder det å holde tungen rett i munnen, så antrekket ikke går fra hot til harry.

Hold stylingen enkel

FIN I LEOPARD: Darja Barannik er glad i dyremønster. Her i en leopardkåpe. Foto: Marthe Amundsen
FIN I LEOPARD: Darja Barannik er glad i dyremønster. Her i en leopardkåpe. Foto: Marthe Amundsen

Moteekspert i KK og blogger Darja Barannik forteller til MinMote at dyremønster

har vært et gjennomgående print i en årrekke.

– Vi har sett dyreprint på catwalken i små og store doser, men fellesnevneren er at mønstret er representert i motebildet hver sesong, sier hun og legger til:

– Det vil med andre ord si at du trygt kan investere i dette mønstre uten å være redd for at det skal «gå ut på dato».

Barannik forteller at stylingen av dyreprintet er alfa omega og at fallgruven er stor dersom man bruker mønsteret helt ukritisk.

– Selv elsker jeg dyremønster og liker å kombinere det over mine ganske så minimalistiske antrekk. Hold stylingen enkel (gjerne med ensfarget nøkkelplagg) og la mønstret få oppmerksomheten det fortjener, sier hun og fortsetter:

– Blir det for mye farger, mønstre og ulike materialer kan det fort oppleves som harry. Hold derfor gjerne resten av antrekket mer klassisk, enten du skal på jobb i eller på fest - og la mønstret være blikkfanget!

Dyrisk på jobb og fest

Videre deler Barannik sine beste stylingtips for at du kan bruke dyreprintet både til hverdags og jobb, eller om du skal ut å svinge deg på byen eller på fest.

– Jobbantrekket blir umiddelbart mer spennende med det dyriske mønstret. Du kan for eksempel gå for sorte sigarettbukser som du kombinerer med en mønstret bluse stappet ned i bukselinningen, sier hun og fortsetter:

– På fest blir derimot «den lille sorte» straks mer spennende med et par skyhøye, spisse pumps i det populære mønstret.

Barannik avslutter med å tipse om at det også er mulig å få inn små hint av dyremønster i antrekket.

– Dersom du synes mønstrene kan bli i overkant mye kan du gå for et dyrisk tilbehør - enten det er sko, veske, skjerf eller et belte snurpet rundt en elegant, sort kåpe.

Seks plagg med dyremønster du finner i butikk akkurat nå:

Dyreprint, sko

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Dyreprint, sko

Sko fra ATP Atelier hos Høyer. Foto: Produsenten

Dyreprint2

Skinnbukse fra H&M Studio. Foto: Produsenten

Dyreprint2

Skjørt fra Iben hos Miinto. Foto: Produsenten

Dyreprint3

Kåpe fra Acne Studios hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

Dyreprint3

Kåpe fra InWear hos Zalando. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?