Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Sporty, behagelig og trendy: Sesongenes kuleste sneakers

toppbilde

Joggesko med kule detaljer er noe av det mest trendy du kan ha på bena i vår og sommer. Og gladnyheten er at du kan bruke dem til stort sett alt du har i garderoben fra før. MinMote har plukket ut de fineste akkurat nå.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
toppbilde

MIS MATCH: Gatemotebildet ble tidligere i vår preget av it-kenter og fashionistaer som stylet kule sneakers på utradisjonelt vis. Foto: Getty Images

toppbilde

Sko fra Adidas By Stella McCartney. Foto: Produsenten

1600,-
Gå til butikk
toppbilde

Sko fra Superga x Carolien Blomst. Foto: Produsenten

799,-
Gå til butikk

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

En av sesongenes største trender (heldigvis) er flate joggesko, også kalt sneakers. Selv om våren allerede har meldt sin ankomst er det fortsatt kaldt om morgenen, og noen ganger hele dagen. De fleste av sneakersene nedenfor er polstret inni og holder derfor på varmen uten å bli for tette.

Les også:Fem par joggesko som aldri går av moten

Kule joggesko har vært i motebildet en god stund, men denne våren har spesielt gatemoten blitt preget av sneakers i alle mulige fasonger, farger og stiler. Gå for et par i en farge eller fasong du normalt sett ikke ville ha valgt - trender er til for å leke seg, og dessuten overraske.

Nedenfor ser du MinMotes utvalg av de kuleste variantene i butikk nå.

Rund tupp

sko

Sko fra Adidas Stan Smith. Foto: Produsenten

900,-
Gå til butikk
sko

Sko fra Din Sko. Foto: Produsenten

549,-
Gå til butikk
sko

Sko fra Mango. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
sko

Sko fra Even&Todd. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk

Bowlingskoene med rund tupp, brede hvite såler og lisser à la Adidas Superstars har virkelig gjort et comeback fra 90-tallet (som mye annet), og finnes hos de klassiske joggeskomerkene, men også på kjedebutikkene. Denne sneakers-varianten har preget gatebildet under de ulike moteukene tidligere i vår, og «it»-jentene kombinerer joggesko til alt fra pyntede kjoler til slengbukser. Se de viktigste vårtrendene her!

Sporty chic

Joggesko

Sko fra Nike. Foto: Produsenten

900,-
Gå til butikk
Joggesko

Sko fra Adidas. Foto: Produsenten

799,-
Gå til butikk
Joggesko

Sko fra New Balance. Foto: Produsenten

998,-
Gå til butikk
Joggesko

Sko fra Oill Bern Signature. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk

Det finnes utallige fargekombinasjoner og detaljer når det kommer til den sporty varianten av sneakersene, som også kanskje er den mest populære. Og godt er det, for det er også den mest behagelige. Denne skoen kan du kombinere til stort sett alle antrekk, og brukes i stort sett alle sammenhenger om du er flink til å pleie og rense dem.

Aller kulest er det om du går for en utrdisjonell kombinasjon som vil gjøre sneakersene til blikkfang. Hva med et par dressbukser og en blazer? Motsetninger tiltrekker hverandre, og det med god grunn!

Tøyskoen

Toysko

Sko fra Vans. Foto: Produsenten

749,-
Gå til butikk
Toysko

Sko fra All Star Missoni. Foto: Produsenten

995,-
Gå til butikk
Toysko

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Toysko

Sko fra Superga. Foto: Produsenten

949,-
Gå til butikk

Vans, Converse All Star og Superga er klassiske merker mange har kjennskap til fra før av. Hvis du vil ha en lettere variant av sneakersene er denne typen midt i blinken. De er riktig nok ikke like «varme» og polstret, men til gjengjeld perfekte når gradestokken kryper oppover mot sommeren.

Les også:Slik unngår du vond lukt og svette på føttene

Publisert:

Finn mer innhold om: