Reinsve om Oscar-kjolen: – Kul og badass

OSCAR-KLAR: Det er knyttet stor spenning til hva slags antrekk Renate Reinsve velger til Ocar.
OSCAR-KLAR: Det er knyttet stor spenning til hva slags antrekk Renate Reinsve velger til Ocar.Terje Bendiksby / NTB

Den norske skuespilleren deler eksklusive hint med talkshowverten James Corden.

Mens vi sover søtt her til lands på søndag, står Renate Reinsve (34) og resten av «Verdens verste menneske»-gjengen på den røde Oscar-løperen i Los Angeles.

Helt siden det ble kjent at filmen er nominert i to kategorier, har vi pønsket, undret og tenkt på hva hovedrolleinnehaveren kommer til å ha på seg på den store dagen.

Stjerneskuddet Renate Reinsve har det siste året hatt et samarbeid med selveste Louis Vuitton, som blant annet sto for antrekket hennes under både filmfestivalen i Cannes og BAFTA Awards.

PÅ PRISUTDELING: Renate Reinsve hadde kjole fra Louis Vuitton under Bafta-utdelingen. Her sammen med «Verdens verste menneske»-regissør Joachim Trier.
PÅ PRISUTDELING: Renate Reinsve hadde kjole fra Louis Vuitton under Bafta-utdelingen. Her sammen med «Verdens verste menneske»-regissør Joachim Trier.NEIL HALL / EPA

Mye tyder derfor på at det er det franske motehuset som har designet årets Oscar-look, men det vet vi ikke helt sikkert før 28. mars.

Det vi derimot har fått vite, er at kjolen har en kul vibb. Det fortalte Reinsve til James Corden og Olivia Rodrigo da hun gjestet førstnevntes talkshow denne uken.

På spørsmål om hun gleder seg til Oscar-utdelingen, svarer skuespilleren med et klart ja, og legger også til at hun gleder seg til å ha på «noe», mens hun hinter til sitt første Oscar-antrekk.

Dette følges selvfølgelig umiddelbart opp med et spørsmål fra talkshowverten, som spør hva Reinsve går for til prisutdelingen.

– Å, vil du vite? Du kan ikke, sier den norske skuespilleren, etterfulgt av latter fra salen.

– Men slags vibe er det?, spør Corden entusiastisk.

– Kul. Kule vibber. Badass. Chic, er svaret fra Reinsve.

BADASS? Renate Reinsve beskriver sin kommende Oscar-kjole som «kul og badass». Ord som ikke er fremmed for det franske merket Louis Vuitton. Vil det bli nok en spesialsydd kjole fra det luksuriøse motehuset til årets Oscar-utdeling?
BADASS? Renate Reinsve beskriver sin kommende Oscar-kjole som «kul og badass». Ord som ikke er fremmed for det franske merket Louis Vuitton. Vil det bli nok en spesialsydd kjole fra det luksuriøse motehuset til årets Oscar-utdeling?Terje Bendiksby / NTB

Da gjengen bak filmen «Verdens verste menneske» feiret ankomsten i Hollywood før den gjeve utdelingen i natt, var Reinsve kledd i en svart gjennomsiktig mesh-kjole med perledetaljer. Under hadde hun synlig svart BH og truse med høyt liv. Kjolen er signert designeren Sid Neigum. Kanskje dette er en smakebit på «badass»-looken vi har i vente?

Med andre ord: Vi gleder oss ikke noe mindre til årets Oscar-utdeling! Sørg for å sjekke ut MinMote når du våkner mandag morgen for å få med deg alle antrekkene fra årets prisutdeling.

Hvordan var din opplevelse i dag?