Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem designerplagg du ikke trenger å bruke penger på

For kjedebutikkenes plagg er jo like fine! Og fordelen er at de ikke koster hele feriepengeutbetalingen din. Her er catwalk-kopiene MinMote drømmer om i sommer.

designer vs budsjett 2015 toppbilde

KLASSIKER: Dolce & Gabbanas rosemønster går ikke av moten. Foto: Getty Images

designer vs budsjett 2015 toppbilde

SOMMERLIG: Rosemønsteret gjør seg også fint på en jumpsuit. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

designer vs budsjett 2015 toppbilde

GUL ER KULT: Også når det ikke koster skjorta. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

designer vs budsjett 2015 toppbilde

EKSKLUSIV: Denne Chloé-kjolen koster en liten formue - heldigvis finnes det lignende varianter hos kjedene. Foto: Getty Images

Sommer er kanskje ikke høytid for shopping, men MinMote-redaksjonen er i alle fall fristet til å gjøre et par investeringer til garderoben - særlig når vi går gjennom de store motehusenes visninger:

designer vs budsjett 2014 juli

Dolce & Gabbana fall/winter 2015. Foto: Getty Images

designer vs budsjett 2014 juli

Michael Kors spring/summer 2015. Foto: Getty Images

designer vs budsjett 2014 juli

Chloé spring/summer 2015. Foto: Getty Images

designer vs budsjett 2014 juli

Missoni spring/summer 2015. Foto: Getty Images

Trendguiden:Hårtriksene du må kunne i sommer

Dolce & Gabbanas blomstermønster, Isabel Marants chice kjoler og de råsexy snøresandalene til norgesfavoritten Michael Kors - ønskelisten er egentlig ganske lang. Ikke minst er den uoppnåelig dyr. Derfor har MinMote trålet kjedebutikkene for gode alternativer, og flere av plaggene vi fant kan man knapt se forskjell på.

Hva velger du - luksus eller budsjett?

Partykjolen

Dolce vs HM

Kjole fra Dolce & Gabbana fra Net-A-Porter. Foto: Produsenten

Dolce vs HM

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Er det ett mønster vi ikke klarer å glemme, er det Dolce & Gabbanas roseprint. Selv om det er vist på catwalken flere gangerholder det fortsatt koken, og for en ekte Dolce-kjole må du ut med svimlende 22.000 kroner. Da er det godt å vite at man kan spare 21.850 kroner på budsjettvarianten (som faktisk er en jumpsuit)! Perfekt til sommerfesten med et par frekke snøresandaler.

Den lille hvite

Marant vs HM

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Marant vs HM

Kjole fra Isabel Marant Étoile. På salg til 2120 kroner nå. Foto: Produsenten

Franske Isabel Marant er kjent for sine lekne og feminine plagg - og den hvite sommerkjolen fra Isabel Marant Étolie har vi hatt lyst på lenge. Dog er prislappen drøy - 3010 kroner, eller 2120 som den koster på salg. H&M-kjolen med sammes snitt og mesh-detaljer koster 399. Style den med et tynt belte i livet og gulltattoveringer til fest - eller bruk den som den er på stranden.

De ikoniske buksene

missoni vs Gina

Bukser fra Missoni hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

missoni vs Gina

Bukser fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Plagg med Missonis karakteristiske sikksakk-mønster er nærmest som samleobjekter å regne - men det betyr ikke at det fleste av oss har over 10.000 kroner å avse til et par bukser. Men et par slike bukser er perfekte til å slenge på seg når man skal opp fra stranden - så vi går heller for budsjettvarianten til 399.

Her er tre andre komplette strandantrekk!

Maxikjolen

At den gulvlange kjolen kommer tilbake sommer etter sommer er det liten tvil om - i år er det Chloés hippie-inspirerte maxikjoler hele motebransjen har siklet på. Derfor er det også utsolgt på nett - på tross at at den koster over 35.000 kroner. Trøsten er imidlertid god: Du får en nesten lik kjole til nesten en hundredel av prisen.

Chloe vs Gina

Kjole fra Chloé hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

Chloe vs Gina

Kjole fra GIna Tricot. Foto: Produsenten

Chloe vs Gina

Sandaler fra Michael Kors. Foto: Produsenten

Chloe vs Gina

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten

Snøresandalene

Sesongens store it-sko skal snøres rundt anklene - eller helt opp til knærne om du er i det vågale hjørnet. Om vi er der, er vi i alle fall ikke i det spandable hjørnet - drøve 4000 for et par sandaler man risikerer å gå lei etter én sesong, er i meste laget. Zara har imidlertid laget noe lignende (som vanlig), til bare 399.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?