10 måter å bruke bomberjakken på

Det er ingen tvil om at den sporty bomberjakken er det heteste ytterplagget denne sesongen. La deg inspirere av hvordan noen av verdens beste kledde bruker den.

bombvertopp

Blogger Chiara Ferragni. Foto: Getty Images

bombvertopp

Blogger Laura Comolli. Foto: Getty Images

bombvertopp

It-jente Olivia Palermo. Foto: Getty Images

bombvertopp

Blogger Veronica Ferraros. Foto: Getty Images

I rekken av sporty plagg som har tatt av i motebildet, er den løstsittende, runde bomberjakken - enten man kjører sporty militærgrønt eller en feminin variant med silke og broderier (ja, vi tenker på Gucci og Chloé).

Og den kan brukes til langt mer enn avslappede hverdagsantrekk. Like hot er den over en søt kjole på fest, eller et formelt jobbantrekk.

Inspirert av Whowhatwear har vi funnet ti fantastiske antrekk med bomber-jakken, slik at du kan la deg inspirere.

The Blonde Salad-blogger Chiara Ferragni blander et utall stiler (cowgirl-boots, sporty hettegenser og frekt miniskjørt blant annet) i denne looken, men det funker som bare det. Et godt eksempel på hvordan jakken passer til det meste!

Et annet eksempel: Å bruke jakken over en superfeminin kjole gir en kul kontrast. Her fra vår/sommer-kolleksjonen til norske Peter Dundas og hans Cavalli.

Vi elsker moteblogger og it-jente Veronica Ferraros tolkning av den sporty athleisure-trenden! Her har hun mikset elementer som sports-BH og ankelbukser med skyhøye stiletter og veske i alle regnbuens farger. På toppen har hun en militærgrønn bomberjakke med skrikende oransje innside. Så. Kult.

Her i MinMote redaksjonen skal det ikke allverdens til for at hjertet hopper over et slag - som når vi fant ut at den rå jakken til Olivia Palermo var fra billigkjeden Topshop. Gi oss den, skinnculottes og røde, spisse pumps, så trenger vi (nesten) ikke mer i vår.

Dette er kanskje ikke en look de fleste vil kopiere med det første, men det er lov å la seg inspirere av Gigi Hadids fargerike Moschino-jakke! Vi tipper den hadde blitt like fin (og hakket mer anvendelig) med en hvit t-skjorte under.

Les også: Åtte nydelige vårkjoler til under 500-lappen

Et stylingforslag utenom det vanlige, er å gjøre en gjennomsiktig maxikjole røffere med en kort bomberjakke. Det funker også supert med en fin skinnjakke til.

Stylist Giulia Capresi viser hvordan bomberjakken kan funke til jobb også, for eksempel med et midiskjørt med volum og en enkel genser. Legg også merke til de kule bootsene.

untitled link

Det føles kanskje ekstra kult å gå med Yeezus-bomber når Kanye er gift med halvsøsteren din, men likevel - det Kendall Jenner og Gigi Hadid gjør her må kunne kalles #bffgoals. Og hvem vil ikke matche bestisen sin med nesten like vesker fra Saint Laurent?

Vår favoritt: Blogger Laura Comolli tar ton-i-ton til et nytt nivå med denne silkebomberen over en kjole i samme farge. Antrekket blir dessuten laidback med slitte sneakers under. Vi 😍 😍 😍

Til slutt har vi nok en måte å style bomberjakken til fest på - over den lille sorte, med knehøye snøresandaler til. Bildet er fra Elie Saabs vår/sommer 2016-kolleksjon.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?