Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Tre antrekk til under under 600 kroner

Kle deg for en fridag på farten, stranden og sommerfesten uten å blakke deg.

Jobb under 600

Omslagsbluse fra Lindex.

Jobb under 600

Nettingveske fra eBay. Foto: Produsenten.

Jobb under 600

Lekre sandaler i skinn fra Zara. Foto: Produsenten.

Jobb under 600

Jeans fra Gina Tricot. Foto: Produsenten.

Det trenger ikke å være dyrt å kle seg kult og moteriktig. MinMote har derfor plukket ut antrekk som passer både til en etterlengtet fridag ute på farten, stranden og sommerfesten som alle koster under 600 kroner totalt.

Fridag. Totalpris: 589 kroner.

En olabukse i mellomblå farge med kule detaljer passer perfekt til nesten alt. Denne røde, trendy omslagsblusen er et lett og deilig alternativ. Med en stor nettingveske er antrekket både passe pyntet og komfortabelt - akkurat slik vi vil gå kledd i sommer. Kombiner med lekre sandaler i skinn, og du er klar.

Stranden. Totalpris: 567 kroner.

Stranden

Badedrakt hos Zalando. Foto: Produsenten.

Stranden

Veske fra Zara.

Stranden

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten.

Stranden

Badehånkle fra Kid. Foto: Produsenten.

I år er det badedrakter som gjelder. Denne enkle badedrakten med knytedeltajen på skulderen er både budsjettvennlig og lekker. Sleng en flettet veske over skulderen og pakk med deg et lekkert badehåndkle. Vi lengter etter late dager på stranden!

Sommerfesten. Totalpris: 586 kroner.

Sommerfest budsjett

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten.

Sommerfest budsjett

Øredobber fra Mango. Foto: Produsenten.

Sommerfest budsjett

Neglelakk fra H&M. Foto: Produsenten.

Sommerfest budsjett

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten.

Sommeren bringer ofte med seg festlige anledninger, og da er det gøy pynte seg litt ekstra. En lekker hvit kjole hører sommeren til, og pyntet med fargerike detaljer i rødt og rosa er du klar for fest.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?