Sort, hvit eller pastell: Vårens fineste skinnjakker

Enten du velger en klassisk sort, pastellfarget eller kritthvit

Skinnjakke toppbilde

TON I TON: Bloggeren bak Cathinthecity.com, Catherine Heienberg bruker gjerne skinnjakke til hverdags. Foto: Cathinthecity.com

Skinnjakke toppbilde

LUKSUSJAKKE: En lys skinnjakke er et mer vårlig alternativ til den klassiske sorte. Se pris og merke nederst i saken. Foto: Produsenten

Skinnjakken er som den mer rocka søsteren til trenchcoaten - den forsvinner aldri helt fra motebildet.

Den sorte bikerjakken fikk sitt første oppsving i moteverdenen allerede da filmkjekkasen Marlon Brando hadde på deg en slik jakke i «The Wild One» på 50-tallet, og senere har Michael Jackson stilt i et utall ikoniske Balmain-skinnjakker på scenen mens it-jenter som Kate Moss og Sienna Miller bruker det som «go to»-hverdagsplagg.

Kort fortalt: En skinnjakke er neppe en dårlig investering.

MinMote har funnet noen av de fineste skinnjakkene i butikk akkurat nå, slik at du kan finne en som passer både smak og budsjett.

skinnjakker 3

Hvit jakke fra Iro hos Farfetch.com. Foto: Produsenten

skinnjakker 3

Hvit jakke fra Only. Foto: Produsenten

Synes du en sort skinnjakke blir for røff og maskulin, er det ingenting i veien for å velge en lys variant. Helhvitt er dessuten en stor trend dene våren, så match den gjerne med hvite plagg i andre materialer. Kjendisfavoritten Iro har laget en av vårens lekreste jakker - men som vanlig er den langt over de flestes budsjett. Heldigvis har kjedebutikkene lignende jakker!

Det er ikke alltid budsjettvarianten er så ulik luksusmerket heller - sjekk bare disse veskene.

skinnjakker 1

Rosa jakke fra Ganni. Foto: Produsenten

skinnjakker 1

Lys, semsket jakke fra Vero Moda. Foto: Produsenten

For et delikat og feminint uttrykk, kan du velge en skinnjakke i en pastellfarge - både lyseblått og rosa er hot akkurat nå. Et mer voksent alternativ er beige, som er perfekt til hverdags. Den kan du bruke til alt fra flanellsskjorte til fine hverdagskjoler.

skinnjakker 2 RIKTIG

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

skinnjakker 2 RIKTIG

Jakke fra Missselfridge.com. Foto: Prodsenten

Vi kan ikke ha en sak om skinnjakker uten å nevne den o'store klassikeren, den sorte, som blogger Cathrine Heienberg har på seg i det øverste bildet. En sort skinnjakke trenger ikke være stor og maskulin, det finnes både korte og innsvingte modeller som framhever figuren din. Hvite blonder er en perfekt kontrast til den sorte skinnjakken - eller hva med å mykne opp looken med en feminin flette?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?