«Annijor» med catwalk-debut

CATWALK-DEBUT: Anniken Jørgensen gikk på catwalken for første gang.

Anniken Jørgensen dukket opp på catwalken til det norske merket Envelope1976: – Det var et skikkelig adrenalinrush.

Publisert:

Oslo Runway ble avsluttet på forrykende vis da tidligere magasinredaktør Celine Aagaard viste frem nyeste kolleksjon for merket sitt Envelope1976.

Dette var Aagaards første catwalk-visning for merket som ble startet i 2018, og resultatet ble mottatt med stormende jubel og full applaus fra salen.

STORT OPPMØTE: Det ble knipset heftig under visningen i Oslo sentrum.

– Det var et fyrverkeri av en visning. Det holdt internasjonal standard, og fikk frem Oslo-energien på sitt beste, sier Costume-redaktør Kine B. Hartz til MinMote etter visningen.

Hartz-trekker frem at Envelope1976 har holdt seg til sin estetikk med farger i svart, hvitt og sølv, men klart å utvikle det hele et skritt videre til visningen.

Costume-redaktør Kine B. Hartz.

– Ekstra stolt

Etter at siste modell hadde tatt turen ut på catwalken, kom en løpende Celine Aagaard ut for å ta imot applaus fra gjestene. Pia Nordskaug, som driver merket sammen med designeren, er strålende fornøyd etter visningen.

– Jeg er ekstra stolt over å få jobbe med Celine som designer, sier hun til MinMote.

Se et lite utdrag fra visningen her:

Designeren selv er også veldig fornøyd.

– Det er fortsatt høy puls her. For en uke siden var det nesten så vi tenkte: «Hva er det vi har satt i gang? Skal vi virkelig ha show?»

Og show ble det. Aagaard synes det er fint å kunne støtte norske moteinitiativ.

– Det er viktig å backe oppunder Oslo Runway og den norske moteindustrien. Jeg er også sykt stolt og glad på vegne av de som gikk visningen i dag. Ekstremt takknemlig.

Modellene på catwalken.

– Adrenalinrush

På catwalken var det ikke bare lekre klær å se, men det var også noen kjente fjes som bar dem. Blant modellene som overrasket på catwalken var Anniken Jørgensen.

– Det var et skikkelig adrenalinrush. Det var sykt gøy, sier hun til MinMote, mens hun fremdeles er skjelven etter catwalkdebuten.

Jørgensen, som mange kjenner under aliaset «Annijor», ble castet til visningen for en knapp uke siden. Dette var første gang hun gikk på catwalken. Hun var kledd i skinnbukse og skinnkorsett, mens håret var dratt tilbake i en stram knute.

Anniken Jørgensen sammen med kjæresten Theo.

Jørgensen får støtte fra forloveden Theo, som satt på første rad under visningen.

– Jeg er stolt av henne, sier han til MinMote.

Jørgensen gikk side om side med kjente navn som Emma Ellingsen, den fremadstormende moteprofilen Alphons M. Amuri, og modell og designer Haddy Ceesay.

Emma Ellingsen har gått to visninger denne moteuken. Her for Envelope1976, og i går for ESP.

– Rett og slett dritbra

Envelope1976s visning var den siste av fire under årets Oslo Runway. Og det endte med et brak. Lokalet var rått, hvitt og industrielt. Gjestene satt langs en vegg og kunne se en og en modell komme ut en dør og ta en aldri så liten «power walk» nedover lokalet mens musikken pumpet.

Showet tiltrakk seg også flere kjendiser og moteprofiler. På første rad kunne vi se kjente fjes som Olav Stubberud, Eva Marisol Gutowski og Hanneli Mustaparta.

Olav Stubberud sammen med kjæresten Eva Marisol Gutowski.
Hanneli Mustaparta.

Den norske moteprofilen Nina Sandbech hadde også tatt turen. Den nye kolleksjonen falt virkelig i smak.

– Dette var rett og slett dritbra. Det var rått, ekte og plaggene var ekstremt fine. Jeg fikk lyst på alt.

To av modellene fra visningen.

Også Kine B. Hartz i Costume hyller visningen.

– Det viste at merket klarer å utvikle seg. Celine jobber hardt og er et ekte forbilde. Show som dette gjør meg stolt av å være en del av den norske motebransjen. Det var et løft for Oslo Runway.

Tre av modellene fra visningen.
Publisert: