Meghan valgte utradisjonelt: Her er alle motedetaljene fra dåpen

STOR DAG FOR LITEN FAMILIE: Her er Archie Harrison i armene på mamma Meghan på dåpsdagen. Pappa Harry følger nøye med. Foto: Chris Allerton/SussexRoyal/Reuters.

Under lille Archie Harrisons dåp hadde både moren hertuginne Meghan (37) og tanten hertuginne Kate (37) kledd seg i det ypperste av design.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginne Meghan var kledd i en langermet hvit kjole fra Dior med matchende hatt, og hun kombinerte antrekket med luksuriøse øredobber fra Cartier. Antrekket kunne minne om det hertuginne Kate bar da prins Louis og Charlotte ble døpt.

KJENDIS

Hertuginne Meghan med søt hyllest til sønnen

Men hertuginne Meghan er kjent for å ha sin egen vri på ting da det kommer til mote, og det hadde hun også denne gangen.

SAMLET: Her er den britiske kongefamilien samlet etter Archie Harrisons dåp. Bakerst fra venstre: Prins Charles, Meghans mor Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale og prins William. Foran fra venstre: Camilla, hertuginnen av Cornwall, prins Harry, Meghan, hertuginnen av Sussex, Archie og Kate, hertuginnen av Cambridge i the Green Drawing Room i Windsor Castle. Foto: Chris Allerton/SussexRoyal/Reuters.

Mens mange av Meghans forgjengere velger britisk design til store anledninger, har hertuginne Meghan ikke nødvendigvis gjort det samme. Hun har ofte valgt klær som er designet av kvinner, og det gjorde hun også denne gangen.

Antrekket var designet av Maria Grazia Chiuri for Dior.

KJENDIS

Hertuginne Meghans stilutvikling fra Hollywood til den britiske kongefamilien

Hertuginne Kate var også i finstasen under dåpen. Hun gikk for gjenbruk av en kjole fra Stella McCartney og en trendy hårbøyle fra Juliette Botterill, men det er ikke kjolen eller trenddetaljen som får mest oppmerksomhet.

I ørene hadde hun nemlig avdøde prinsesse Dianas øredobber, som prinsessen brukte da dåpsbarnets far, prins Harry, ble døpt i 1984, ifølge Harpers Bazaar.

Dette var ikke det eneste nikket til prinsesse Diana under dåpen. Hennes to søstre var også med på de offisielle bildene.

Ser man på bildene fra dåpen skulle man nesten tro den var farge-koordinert. Meghans mor Doria Ragland var kledd i en ferskenfarget drakt som matchet hertuginne Kate, mens Camilla, hertuginnen av Cornwall, var kledd i hvitt. Dianas søstre var begge kledd i duse pasteller. Dåpskjolen Archie brukte er en kopi av en det britiske kongehuset har brukt helt tilbake til år 1841.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.