Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De fineste julekjolene på budsjett

toppbilde

Det er ikke for sent å finne den perfekte julekjolen som passer til de fleste av julens sammenkomster. Vi har plukket ut fem lekre kjoler i butikk nå!

Thea Roll Rakeng
Publisert:
toppbilde

Foto: Produsenten

toppbilde

Kjole fra Only/Vero Moda. Foto: Produsenten

359,-
Gå til butikk

Det er mye man skal rekke å planlegge i desember. Foruten om gaver, julebord og venninnetreff, er det store spørsmålet hva man skal ha på seg på julaften, eller på selskapene i romjulen.

Det er mye som skal klaffe; lenge, fasong og ikke minst pris. Kjolene under vil passe til de fleste anledninger som familiesammenkomster, julebord, julaften og nyttårsaften om du vil.

Slik styler du kjolen

Det kommer helt an på hva du styler den med. Synes du det er vanskelig å velge? Her er julebordkjolene som passer til de fleste fasonger. Vår hovedregel er at du kombinerer kjolen med en svart strømpebukse - det passer til de aller fleste kjoler og skjørt.

kjoler 1

Paljettkjole fra Zara. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk
kjoler 1

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

599,-
Gå til butikk

Videre bør du se an hvor mye strass og pynt det er på kjolen. Hvis den er nøytral i fargen uten for mye detaljer kan du gå for store øredobber, eller et «statement»-smykke. Er kjolen full av paljetter eller har store blondedetaljer råder vi deg til å holde tilbehøret å enkelt som mulig. Pass også på at BH-en ikke synes gjennom kjolen. Disse BH-ene hjelper deg med det.

Les også:Slik legger du perfekte smokey eyes.

Til slutt er det skotøyet som står for tur. Skal du gå ute eller er mest komfortabel med ankelstøvletter, finner du de lekreste variantene her. Den klassiske pumpsen er en gjenganger i motebildet og passer til stort sett alle antrekk. Liker du best flate pensko er det ingenting i veien for å bruke dem til festkjolen. MinMotes ulitmate skoguide viser deg mange fine alternativer.

Og husk, det viktigste er at du ikke stresser. Ta deg god tid, sett på en spilleliste som får deg i feststemning og nyt et glass med noe godt i på badet mens du gjør deg klar.

kjoler 2

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
kjoler 2

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
Publisert:

Finn mer innhold om: