Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fineste julekjolene på budsjett

Det er ikke for sent å finne den perfekte julekjolen som passer til de fleste av julens sammenkomster. Vi har plukket ut fem lekre kjoler i butikk nå!

toppbilde

Foto: Produsenten

toppbilde

Kjole fra Only/Vero Moda. Foto: Produsenten

Det er mye man skal rekke å planlegge i desember. Foruten om gaver, julebord og venninnetreff, er det store spørsmålet hva man skal ha på seg på julaften, eller på selskapene i romjulen.

Det er mye som skal klaffe; lenge, fasong og ikke minst pris. Kjolene under vil passe til de fleste anledninger som familiesammenkomster, julebord, julaften og nyttårsaften om du vil.

Slik styler du kjolen

Det kommer helt an på hva du styler den med. Synes du det er vanskelig å velge? Her er julebordkjolene som passer til de fleste fasonger. Vår hovedregel er at du kombinerer kjolen med en svart strømpebukse - det passer til de aller fleste kjoler og skjørt.

kjoler 1

Paljettkjole fra Zara. Foto: Produsenten

kjoler 1

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Videre bør du se an hvor mye strass og pynt det er på kjolen. Hvis den er nøytral i fargen uten for mye detaljer kan du gå for store øredobber, eller et «statement»-smykke. Er kjolen full av paljetter eller har store blondedetaljer råder vi deg til å holde tilbehøret å enkelt som mulig. Pass også på at BH-en ikke synes gjennom kjolen. Disse BH-ene hjelper deg med det.

Les også:Slik legger du perfekte smokey eyes.

Til slutt er det skotøyet som står for tur. Skal du gå ute eller er mest komfortabel med ankelstøvletter, finner du de lekreste variantene her. Den klassiske pumpsen er en gjenganger i motebildet og passer til stort sett alle antrekk. Liker du best flate pensko er det ingenting i veien for å bruke dem til festkjolen. MinMotes ulitmate skoguide viser deg mange fine alternativer.

Og husk, det viktigste er at du ikke stresser. Ta deg god tid, sett på en spilleliste som får deg i feststemning og nyt et glass med noe godt i på badet mens du gjør deg klar.

kjoler 2

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

kjoler 2

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?