Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Seks miniskjørt du kan bruke nå og til våren

Et morsomt miniskjørt et en enkel måte å oppgradere antrekket på. Disse skjørtene er dessuten like fine til bare legger til våren og sommeren.

skjørttopp

House of Holland spring/summer 2017. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

skjørttopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

De fleste av oss har allerede begynt å drømme om trendene og plaggene som vi kan bruke når det blir varmere i været, enten det er snakk om hverdagskjoler eller mønstrede skjorter. Men hvis du shopper smart, kan du lett finne vårplagg som du kan begynne å bruke allerede nå, bare med en litt annen og varmere styling.

La deg inspirere av de store motehusene (trykk på bildene for detaljer):

skjørter

Balmain spring/summer 2017. Foto: Getty Images

skjørter

Giambattista Valli spring/summer 2017. Foto: Getty Images

skjørter

Dolce & Gabbana spring/summer 2017. Foto: Getty Images

skjørter

House of Holland spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Miniskjørtet er et perfekt eksempel, og i denne saken har vi samlet seks skjørt fra vårkolleksjonene, som allerede er i butikk.

Trykk på bildene for merke og pris.

janskjørt1

Skjørt fra Isabel Marant Étoile hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

janskjørt1

Skjørt fra H&M. Foto: Produsenten

Et kort skjørt med rysjer eller volanger er ikke bare superfeminint - det er også veldig trendy denne sesongen. Bruk det med en stor strikkegenser slik at bare den lille kanten stikker ut, og selvsagt varme strømpebukser!

janskjørt3

Skjørt fra Ganni. Foto: Produsenten

janskjørt3

Skjørt fra Custommade. Foto: Produsenten

Denimskjørtet er en annen sikker vinner, som passer til de fleste hverdagslige situasjoner. Like fint med en hvit ullgenser nå, som med en kul t-skjorte på sommeren.

janskjørt2

Skjørt fra Zara. Foto: Produsenten

janskjørt2

Skjørt fra Karl Lagerfeld hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

Skal du bruke miniskjørtet på jobb, er et tweedskjørt i Chanel-aktig stil et godt alternativ. Bruk det gjerne med en bluse med ullsinglet under så lenge det er kuldegrader, som du kan kaste når det blir varmt nok.

Hvordan var din opplevelse i dag?