Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stor guide: Kjoler som er perfekte til 17. mai

BLOMSTER: En kjole med blomster, som Emilie Tømmerberg bruker her, passer både sommer og 17. mai. Kjolen finner du i saken. Foto: Privat
BLOMSTER: En kjole med blomster, som Emilie Tømmerberg bruker her, passer både sommer og 17. mai. Kjolen finner du i saken. Foto: Privat

17. mai-antrekket kan være alt fra bunad til minikjole – her er 15 fine kjoler.

Årets 17. mai-feiring blir kanskje mer nedtonet enn tradisjonelt, men det er likevel hyggelig benytte anledningen til å pynte seg litt ekstra.

Om du er heldig og har bunad er antrekket sikret. Her har du forresten tips til hvordan du klargjør bunaden.
Om du ikke skal ha bunad eller ønsker å skifte i løpet av dagen har vi plukket ut 15 kjoler som passer perfekt til 17. mai, is-spising og generelt god stemning.

Kjoler med korte ermer passer kjempefint med en skjorte under, pynt opp med søljer eller brosjer og plutselig er det litt bunadsstemning over antrekket.

Hvitt

Det deilig å kunne kle seg i lettere plagg og lyse farger nå som våren endelig er her. En hvit kjole kan du bruke til så mangt, og den er like fin til sommeren som 17. mai.

Kjole hvit 17. mai

Kjole i bomull fra Zara. Foto: Produsenten

Kjole hvit 17. mai

Kjole fra Envelope1976. Foto: Produsenten

Kjole hvit 17. mai

Kjole fra Faithfull the Brand. Foto: Produsenten

Kjole hvit 17. mai

Kjole i lin fra byTiMo. Foto: Produsenten

Blomstermønster

Med våren i full blomst er en lekker kjole med blomstermønster et godt alternativ til nasjonaldagen.

17 mai blomster

Kjole fra Nakd hos Zalando. Foto: Produsenten.

17 mai blomster

Kjole fra Faithfull the Brand hos Miinto.

17 mai blomster

Kjole fra Pia Tjelta. Foto: Produsenten.

17 mai blomster

Kjole fra Missguided hos Zalando. Foto: Produsenten.

Prikker og ruter

Med gingham-ruter og prikker i rødt, hvitt og blått er du klar for 17. mai i flaggets farger. Hiv en liten kardigan over kjolene med kort arm, eller pynt opp med skjorte eller bluse under.

Kjole 17.mai

Kjole i viskose fra & Other Stories. Foto: Produsenten

Kjole 17.mai

Kjole fra Rouje. Foto: Produsenten

Kjole 17.mai

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Kjole 17.mai

Kjole fra Reformation. Foto: Produsenten

Mini

En kort, liten kjole er søtt også på nasjonaldagen. Par med en tykkere strømpebukse, lakksko og sløyfe i håret, for eksempel. Da får man litt følelsen av barndom, og 17. mai er jo barna (i alle aldre) sin dag.

minik

Minikjole fra & Other Stories. Foto: Produsenten

minik

Kjole fra For Love and Lemons. Foto: Produsenten

minik

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?