Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

La kjolen blomstre: De fineste blomsterkjolene akkurat nå

En kjole med blomster er nesten umulig å ikke kle. 

blomster toppbilde

Se info om merke og pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

blomster toppbilde

Se info om merke og pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

blomster toppbilde

Se info om merke og pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Uansett hvor klisjé det er, så er en kjole med blomstermønster et must have-plagg når det går mot lysere tider. Det er hakket for tidlig å gå med bare ben, men hvis du styler kjolen med strømpebukse, sneakers og en lekker cardigan eller fin blazer til så kan du bruke den allerede nå.

Kendall Jenner la nylig ut et bilde av seg selv i en blomstrete drøm fra motehuset Rodarte og vi fikk umiddelbart lyst til å kopiere looken stylet med cowboyboots. Hvor fin er ikke denne?

Nå bugner det av vårnyheter i butikkene, og det kan være vanskelig å navigere blant alle nettbutikkene. Derfor har vi i redaksjonen gjort jobben for deg og funnet de tolv fineste blomsterkjolene å få tak i som varierer i pris og materialer.

blomsterkjoler3

Kjole fra Notes du Nord hos Høyer. Foto: Produsenten

blomsterkjoler3

Kjole fra Loveshackfancy hos Moniker. Foto: Produsenten

blomsterkjoler3

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

blomsterkjoler3

Kjole fra Faithfull The Brand. Foto: Produsenten

Lin er et sommerlig stoff som både ser og føles deilig på kroppen, og denne sesongen finnes det både dyre og rimeligere linkjoler med lekkert blomstermønster å få tak i.

blomsterkjoler2

Kjoler fra Pia Tjelta. Foto: Julie Pike

blomsterkjoler2

Kjole fra The Sleeper. Foto: Produsenten

blomsterkjoler2

Kjole fra Damson Madder. Foto: Produsenten

blomsterkjoler2

Kjole fra ByTiMo. Foto: Produsenten

Stort sett alle blomsterkjoler, enten de er korte eller lange, gjør seg med en strikket genser over til tidlige morgener og sene sommerkvelder. Kanskje du allerede har en favoritt i skapet du ser for deg å bruke, eller kanskje du vil prøve deg på den populære MinMote-genseren? Her finner du oppskriften.

blomsterkjoler

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

blomsterkjoler

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

blomsterkjoler

Kjole fra Faithfull The Brand. Foto: Produsenten

blomsterkjoler

Kjole fra Other Stories. Foto: Produsenten

Tips! Vil du fortsette letingen etter den perfekte blomsterkjolen på egenhånd anbefaler vi at du ser etter en kjole som er laget av naturmaterialer, altså ikke polyester eller kunstfibre. Dette gjør at stoffet puster, du blir ikke klam, og kjolen holder seg forhåpentligvis fin lengre og du kan bruke den i mange år. Midi-lengder er også praktisk da du kan bruke kjolen til flere anledninger. Lykke til!

Hvordan var din opplevelse i dag?