Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Seks sommerlige «off shoulder»-kjoler

Bare skuldre er fortsatt en av de heteste kjolesnittene - her er seks varianter du kan gå sommeren i møte med. 

offshouldertopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

offshouldertopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

At varmen tidvis glimrer med sitt fravær hindrer i alle fall ikke MinMote-redaksjonen i å planlegge feriegarderoben. Kanskje skal du også på ferie til varmere strøk nå snart?

En sommerkjole står i alle fall på «må ha»-listen til de fleste på sommeren, enten man ønsker seg noe nytt eller gleder seg til å ta fram en gammel skatt. Og når det gjelder akkurat kjoler, er det én trend som kom for fullt i fjor, og som ikke ser ut til å gi seg med det første: Bare skuldre, eller «off shoulder», som det gjerne kalles.

Se også flere lekre kjoler i Trendguiden:

En lekker måte å vise litt solbrun hud på, og langt mer elegant enn en dyp utringning for eksempel. Se bare på disse alternativene, med ulikt print og i forskjellige prisklasser:

Trykk på bildene for å se merke og pris.

offshoulder1

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

offshoulder1

Kjole fra House of Holland hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

En minikjole med bare skuldre funker bra til fest (sjekk sesongens fineste partysko her), men kan også brukes som topp over jeans. En hvit variant blir aldri feil, og flere hvite kjoler har vi samlet i denne saken. Vil du gå for noe mer trendy, er gingham-ruter superhot i sommer.

offshoulder2

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

offshoulder2

Kjole fra Sandro. Foto: Produsenten

Kjolen kan du i likhet med den trendy omslagskjolen style på et utall måter. Velg en kjole med a-fasong for en søt vri, eller en med belte i livet for en mer damete look med markert midje.

offshoulder3

Kjole fra Designers Remix. Foto: Produsenten

offshoulder3

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Vil du ha litt ekstra glødende hud når du skal bruke kjolen, kan du sjekke vår selvbruningsguide her!

Hvordan var din opplevelse i dag?