Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Denimshorts: Her er sommerens fineste

EKSEMPEL TIL ETTERFØLGELSE: Moteblogger Geneva Vanderzeil gjør denimshortsen chic ved å bruke trenchcoat og skjerf i halsen. Foto: Getty Images
EKSEMPEL TIL ETTERFØLGELSE: Moteblogger Geneva Vanderzeil gjør denimshortsen chic ved å bruke trenchcoat og skjerf i halsen. Foto: Getty Images

Det kanskje ulitmate sommerplagget - denimshortsen - kommer i alle fasonger. Her er seks varianter du ikke trår feil med.

Ikke et vondt ord om sommerens mini-kjoler, men noen ganger er det hakket mer praktisk med en shorts - enten du er øldrikkende parkgjenger, løpende mamma på lekeplassen eller syklist på vei til stranden.

Derfor har vi viet en egen sak til shortsen over alle shortser: Denimshortsen.

Se også sommerens fineste billigkjole iu Trendguiden:

Trykk på bildene for merke og pris.

denim1

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

denim1

Shorts fra Madewell hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

En av sesongens heteste denimtrender er morsomme trykk - og hva er vel kulere enn tacos og is på sommershortsen? Om du liker den sporty trenden, kan du gå for en løstsittende «løpeshorts» i denimlignende materiale.

denim2

Shorts fra Asos.com. Foto: Produsenten

denim2

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

Forskjellen på denimshortsene ligger ofte i detaljene - enten du velger en fresh variant med fargerike pom-poms på lommene eller flettemønster i livet. En shorts med høyt liv passer dessuten perfekt til sommerens bohemske topper.

denim13

Shorts fra Bik Bok. Foto: Produsenten

denim13

Shorts fra Missselfridge.com. Foto: Produsenten

Alternativt er broderier en av de heteste trendene akkurat nå, og blomsterbroderi gir en romantisk og feminin look.

Se også hvordan du legger perfekt sommer-leppestift i denne videoen:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?