MinStil: Lulia Tesfay

Y2K: Lulia Tesfay er student og jobber hos Brandy Melville.

Lulia Tesfay digger stilen fra tidlig 2000-tallet og bukser med lavt liv.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Annika SofieAlphons AmuriPernille Rosenkilde og Ingvild Kalsnes.

Neste kvinne ut er Lulia Tesfay (20). Hun er født og oppvokst i Oslo og studerer statsvitenskap, samt at hun jobber på den populære gen z-klesbutikken Brandy Melville på siden.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Vanskelig å sette et ord på det, men kjøper egentlig det jeg syntes er fint, og holder meg ikke bare til en stil. Hvis jeg skulle valgt en kort forklaring ville jeg sagt at jeg henter mye inspirasjon fra det tidlige 2000-tallet kombinert med trekk fra streetwear. Kall det Paris Hilton sin æra kombinert med cyberpunk fra 90-tallet.

– Hva er «typisk Lulia» i garderoben din?

– Alt jeg har fra merket iamgia! De fleste som kjenner meg, vet at jeg er obsessed med klærne fra iamgia og bruker opp alle pengene mine der. Ellers så er det screen print-topper. Jeg har mange i forskjellige farger og blir aldri lei! Jeg bruker også mye fargerike smykker, og liker veldig godt La Manso sine som er ganske chunky. Ringene derfra ser man oftest på fingrene mine.

– Hva er ditt beste second hand- eller vintage-kjøp?

– Helt klart min Prada-veske, som er fra tidlig 2000-tallet.

A post shared by Lulia Tesfay ♍︎ (@luliatsf)

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– Definitivt en Telfar-veske. De er så fine, men blir utsolgt med en gang.

– Hvem eller hva inspirerer deg?

– Det blir nok Mia Regan. Hun har så kul stil, og jeg har kjøpt mye av det hun har på seg på Instagram. Jeg blir veldig fort inspirert av henne! Hun har en stil full av farger og instafeeden hennes er også sykt nice. Men jeg blir oftest inspirert av andre jeg passerer på gaten, Pinterest og moteinfluencere på TikTok. TikTok er en app jeg bruker selv for å vise min garderobe og prøver å være en som kan inspirere andre.

– Hvilke bærekraftige valg tar i garderoben?

– Det er alltid greit å ha plagg som funker for alle sesonger, som du kan style på mange måter.

– Hvilke trender har du troen på nå?

– Cowboyboots! Må skaffe meg et par ASAP.

– Hva er din motesvakhet, som du alltid er på jakt etter?

– Bukser med lavt liv!!! Hver gang jeg bare ser noen så må jeg bare ha dem, samme hva slags stoff de har.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor?

– Jeg liker stort sett alltid å teste ut forskjellige type klær, vesker og sko, men tror det må bli neonfargede plagg. Skal ikke lyve å si at aldri har gått i det, men synes det blir litt for mye for min del. Skinny jeans er heller ikke en særlig favoritt dessverre, fordi jeg har blitt så komfortabel i å gå i mer baggy bukser.

– Hvordan får du mest mulig ut av garderoben din uten å kjøpe noe nytt?

– Jeg tar det meste av klærne mine ut av skapet og prøver å lage nye outfits så ofte jeg kan!

– Ditt aller beste motetips?

– Prøv alltid å se etter din egen personlige stil, og ikke bli så opphengt i hva alle går i. Det viktigste er at du liker det selv. Mote er subjektivt. Det er ikke noe fasit på hva som er finest. Ikke la andres meninger påvirke ditt syn på mote.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: