De nye it-jentene: Julie Varner

Julie Varner

Julie Varner (24) er nærmest født inn i motebransjen, og hun elsker å inspirere. 

MinMote
Publisert:
Julie Varner

Julie Varner. Foto: Privat.

Julie Varner

Julie Varner. Foto: Privat.

Julie Varner

Julie Varner. Foto: Privat.

Vi lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge.

MinMote har derfor plukket ut syv kvinner vi har troen på at kommer til å bli de nye it-jentene vi kommer til å se mer av i året som kommer.

Vi har snakket med Rikke Krefting, Karoline Hoel, Nina Sandbech, Nnenna Echem og Katarina Petrovic.
I dag er det Julie Varner sin tur.

Varner har jobbet med og vært interessert i mote og klær hele livet.

– Jeg er oppvokst i en klesfamilie, så jeg føler jeg har det i blodet. Jeg har vært heldig og fått muligheten til å drive med det jeg har mest lyst til, men jeg har likevel alltid falt tilbake på mote, design og klær på en eller annen måte.

Ved siden av studier har hun allerede rukket å være innom flere deler av bransjen, blant annet i merket Line of Oslo sammen med moren Line Varner. Nå studerer hun ved Conde Nast college of fashion and design, samtidig som hun blogger.

– Først, hva tenker du om å være på MinMotes liste over Norges nye it-jenter, og de som er verdt å følge litt ekstra med på i 2018?

– Jeg syns det er SÅ utrolig stas! Å kunne inspirere andre er noe av det kuleste jeg vet. Føles så gøy å bli nevnt i en liste som denne, da det finnes så vanvittig mye kule jenter, sier en fornøyd Varner til MinMote.

Bøyler
KLÆR

Nå er hårbøylen det hotteste tilbehøret

Varner føler det er vanskelig å beskrive stilen sin, men forteller at den stadig er i utvikling.

– Den endrer seg med meg, med humøret mitt og hvor jeg befinner meg og det tror jeg alltid den vil gjøre. Men jeg vil si at stilen min er feminin, ren og klassisk, men alltid med en edgy og uventet twist. De er alltid gøy å overraske litt!

LIVSSTIL

Hjemme hos Julie Varner

For Julie Varner er komfort alltid det viktigste. Med en travel hverdag er det viktig at klærne fungerer i praksis og beveger seg i takt med henne.

– At klærne passer meg og min kropp er essensielt! Jeg må ha det bra og jeg må føle meg vel. Noe av det verste jeg kan tenke meg er å gå og irritere meg over vonde sko, litt for trang jeans eller en genser som klør, sier hun.

Varner lar seg inspirere av det meste i hverdagen, men det er mennesker hun omgås og sosiale medier som troner på toppen av listen sammen med reising.
– Jeg elsker å se de ulike måtene vi tenker på, forklarer hun.

Nyttårskjoler topp
KLÆR

DE FINESTE PARTYKJOLENE I BUTIKK NÅ

Hun prøver å kle seg etter regelen «du skal aldri si aldri».
– Det er ting jeg i dag har på meg og elsker som jeg for noen år siden ikke ville kjøpt. For meg handler det om å kle meg i klær som kler meg. Det finnes alltid mye jeg i teorien ønsker å gå med, men som i praksis ikke funker for meg, sier hun.

untitled link

Varner forteller at hennes beste stiltips er å være tro mot seg selv og sin egen smak.

– Miks dyrt og billig, og let etter klær og tilbehør steder du normalt ikke ville ha gjort. Stol på din egen intuisjon!

Emilie wet-look
HÅR

WET-LOOK PÅ 1-2-3

Når hun skal plukke ut plagg vil hun gjerne ha noe som gir det lille ekstra, men allikevel lar hun seg ofte stoppe fordi hun tenker andre ikke vil like det.

– Det er en tanke jeg konstant prøver å jobbe mot. Er bare en av meg så jeg kan like greit være den beste versjonen av meg selv. Kle deg for deg selv, ikke alle andre. Å overraske skal være gøy, ikke påtvunget. Noen ganger funker ting, andre ganger ikke. Det kommer heldigvis en dag i morgen også, sier hun.

Til vanlig er hun en såkalt «jeansjente», men sier at hun kler seg langt mer spennende om sommeren enn om vinteren. «Go-to»-plaggene er Rag and Bone-jeans, en enkel topp eller bluse, ankelboots med komfortabel hel og en statementjakke.

– Jeg velger kvalitet over kvantitet, og har aldri fulgt trender slavisk. Men jeg liker å plukke ut elementer som gir meg det lille ekstra hver sesong. Detaljer er viktig, sier hun.

Hun er stadig på jakt etter den ultimate kuren mot kleskrisen, og har funnet ut at en skikkelig hverdagsuniform kan redde det meste.

– Det beste du gjør er å bare drite litt i det. Når jeg har en dag hvor ingenting funker, så bestemmer jeg meg rett og slett for å gå basic og clean. Å «go crazy» på en litt kjip dag er aldri en god idé. Jeg sparer de antrekkene til dagene hvor jeg står opp på riktig fot, sier hun og legger til:

– Med det sagt, bra hår og tilbehør redder enhver kjip dag!

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.