Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Mønstret, hvitt og fargerikt: Vårens kuleste gensere

En deilig genser er et «must have» i en norsk vårgarderobe. Her er de fineste variantene du kan pakke deg inn i, mens vi venter på varmere tider.

Vårens gensere 2015 toppbilde

FARGERIKT: Etro omfavnet den etniske trenden hundre prosent i sin vårkolleksjon. Foto: Getty Images

Vårens gensere 2015 toppbilde

BUDSJETT: Den etnisk-inspirerte trenden er en av vårens morsomste med sine fargerike mønster. Se merke og pris på denne lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Vårens gensere 2015 toppbilde

LUKSUS: Skal du investere i en skikkelig luksusgenser, bør det være en du kan bruke året rundt. Se merke og pris på denne lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Vårens gensere 2015 toppbilde

FRYNSETE: Isabel Marants vårkolleksjon oser av luksus med eksklusive stoffer som silke og ull, med frynser på så og si alle plagg. Foto: Getty Images

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Våren er riktignok her, men varmen lar som regel vente på seg litt lenger. Derfor er en god og myk genser et sikkert kjøp - særlig hvis du går for en som funker like bra til høsten.

Mens Isabel Marant gikk for hvitt på hvitt, tok Etro den helt ut i andre enden - med fargerike mønster som ble mikset med farger som oransje og brunt, eller med hveranede. De friske fargene er også en sikker vårtrend.

MinMote har funnet de fineste genserne i butikk akkurat nå - finn din favoritt!

MinMote har også funnet sesongens fineste catwalk-kopier - de finner du her.

Hvite toner

Vårens gensere 1 2015

Isabel Marant spring/summer 2015. Foto: Getty Images

Vårens gensere 1 2015

Genser fra Isabel Marant hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

Vårens gensere 1 2015

Cardigan fra Zara. Foto: Produsenten

Vårens gensere 1 2015

Genser fra Mango. Foto: Produsenten

Hvite plagg får gjerne en oppsving om våren, og Isabel Marants vårvisning var full av frynsete gensere, ponchoer og topper i off-white. En hvit genser kan du dessuten være trygg på at blir i motebildet, så går du for en tykk variant kan du bruke den til høsten også. Velg en med frynser og kombiner med hvite bukser eller skjørt for et trendy uttrykk i vår.

Den ultimate jukselappen:Her er vårens største trender

Mønstret

Vårens gensere 2 2015

Genser fra Zara. Produsenten

Vårens gensere 2 2015

Genser fra Ralph Lauuren Denim & Supply hos Nelly. com. Foto: Produsenten

Vårens gensere 2 2015

Genser fra Mango. Foto: Produsenten

Vårens gensere 2 2015

Etro spring/summer 2015. Foto: Produsenten

Etro hadde en av vårens mest omtalte kolleksjoner, med fargerikt etnisk-inspirert mønster i farger som rødt, gult og oransje. Og heldigvis har også kjedebutikkene kastet seg over denne lekne trenden! Kombiner genseren med stilrene bukser som hos Etro, eller slitte jeans for en mer avslappet look.

Vårfarger

Vårens gensere 3 2015

Chloé spring/summer 2015. Foto: Getty Images

Vårens gensere 3 2015

Genser fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

Vårens gensere 3 2015

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

Vårens gensere 3 2015

Genser fra Iro hos Farfetch.com. Foto: Produsenten

Pastellene og de friske fargene kommer også tilbake hver eneste vårsesong, og disse genserne passer perfekt nå mens vi venter på at temperaturen skal stige - eller over en sommerkjole på kjølige kvelder. I vår er det særlig farger som lyseblått, mintgrønt og ulike rosatoner som dominerte, og hva er vel finere til hud som har fått litt farge enn dette?

Se vårens fineste jakker i denne Trendguiden-episoden:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?