Mote

Jenny Skavlans bikinikolleksjon: Dette bør du shoppe og droppe

Jenny Skavlan bikinikolleksjon

Minimale bikinitruser preger Jenny Skavlans badetøyskolleksjon. - Ikke alle er komfortable med å vise frem så mye rumpe og hud, sier MinMote-Sonia.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Jenny Skavlan bikinikolleksjon

SHOP: MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold anbefaler å gå til innkjøp av denne hvite trekantbikinien hvis du ønksker å shoppe fra Jenny Skavlans bikinikolleksjon. Foto: Produsenten

Jenny Skavlan bikinikolleksjon

DROPP: Den beige bikinien er noe av det MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold mener du ikke bør kjøpe fra kolleksjonen. Foto: Produsenten

Jenny Skavlan bikinikolleksjon

DESIGNER: Jenny Skavlan har designet en stor kolleksjon for det norske merket Porto Brazil som lanseres i disse dager. Hun er selv modell for kampanjen. Foto: Jørgen Gomnæs

Tidligere denne måneden kom nyheten om at Jenny Skavlan har designet en bikinikolleksjon for det norsk-brasilianske merket Porto Brazil, og hun er selv modell for plaggene i kolleksjonen.

Badetøysmerket vakte oppsikt da Rihanna la ut bilde av seg selv iført deres bikini i 2012.

Skavlan har selv lang erfaring med å designe klær, både gjennom tre gjestekolleksjoner for kleskjeden Bik Bok, og gjennom sine to bøker om redesign.

Bikinikolleksjonen består av flere titalls plagg – både bikinier, badedrakter, buksedresser, kjoler og t-skjorter. Prisene på plaggene starter på 400 kroner. Farger som hvitt, sort, gult og blått går igjen på badetøyet, som kjennetegnes av stroppedetaljer og smale snitt, mens kjolene har trendy lårhøye splitter og utskjæringer.

Shop:

shop jenny skavlan

Foto: Produsenten

shop jenny skavlan

Foto: Produsenten

shop jenny skavlan

Foto: Produsenten

MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold synes det er bra at kolleksjonen inneholder mer enn bare bikinier.

- Jeg elsker bikinien med den åpne «stripen» på overdelen. Den kommer i både svart, hvitt og gult. Mange blir nok veldig positivt overrasket over at kolleksjonen også inneholder kjoler. Det overrasker meg ikke om de fotside kjolene forsvinner fort fra nettbutikken. Den hvite varianten er sexy, men elegant - akkurat som Jenny Skavlan, sier hun.

Dropp:

Jenny Skavlan dropp

Foto: Produsenten

Jenny Skavlan dropp

Foto: Produsenten

Jenny Skavlan dropp

Foto: Produsenten

Vold er derimot skeptisk til de ørsmå bikinitrusene som avslører mye hud.

- Den hudfargede bikinien risikerer man å se naken ut i. Jeg synes også det er synd at alle trusene er bittesmå og at det er så mange tynne stropper – all ære til de som våger å bære dette, men ikke alle er komfortable med å vise frem så mye rumpe og hud. De helt enkle badedraktene er heller ikke blant mine favoritter, sier hun.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Undertøy
  2. Kjoler
  3. Jenny Skavlan
  4. Bademote
  5. Mote

Relaterte artikler

NYHETER

Kjendistungt på Skavlans bikinivisning - se bilder fra showet

NYHETER

Se Jenny Skavlan som bikinimodell

NYHETER

Skavlan-bikiniene kraftig forsinket: - Uprofesjonelt, mener kundene

KLÆR

Kjendismodell slipper «plus size»-bikinikolleksjon

NYHETER

Norsk blogger designer for Bik Bok

KLÆR

10 høydepunkter fra bikini-moteuken

NYHETER

Presseekspert om Costume-fellelsen: - Et sviende nederlag