Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Maxiskjørt i denim: 7 måter å style det på

HOT NÅ: Vi viser deg hvordan du styler det trendy maxiskjørtet.
HOT NÅ: Vi viser deg hvordan du styler det trendy maxiskjørtet.Christian Vierig / Getty Images

De lange skjørtene – gjerne i denim – er blant de hotteste trendene i motebildet akkurat nå.

Maxiskjørtet er tilbake for fullt. Vi så allerede i fjor sommer at flere moteprofiler hadde tatt det i bruk igjen, men du kan trygt hente det lange skjørtet frem i år også!

Denne sesongen har maxiskjørtet i denim vært spesielt hot. Flere designere og kjedebutikker har skapt sine varianter, og folk har sydd seg maxiskjørt av gamle jeans.

Vi har hentet frem litt inspirasjon fra Instagram dersom du også ønsker å kaste deg på denne denimbølgen.

Maxiskjørtet – ja eller nei?

Sporty spice
Det er ikke bare maxiskjørtet som er hot om dagen, også varsity-jakken har tatt en tydelig plass i motebildet. Sammen må det vel bli en uslåelig kombinasjon? Ifølge den danske moteprofilen Emili Sindlev, er svaret ja.

Hun har stylet sitt skjørt akkurat på denne måten. Jakken er med på å gi looken et mer sporty uttrykk – hvert fall hvis du topper det hele med sneakers. Her er det også fullt mulig å gå for et par høye hæler, som vil være med på å skape nok en kul kontrast i antrekket.

Dobbel denim
Elsket av mange, hatet av andre. Å ta i bruk denim i både over- og underdel kan bli for mye av det gode for noen, men vi elsker det!

Du må gjerne velge en overdel som matcher fargen på skjørtet perfekt, men det er også gøy å leke litt med kontraster. Under ser du hvordan moteprofilen Sylvie Mus har gjort det. Se så fint det er å kombinere skjørtet med en skjorte! Et antrekk du enkelt kan ta fra jobb til middag med venninnene på et blunk.

Dobbel denim:

DIY
Er det bare vi som har fått opp en haug med videoer på TikTok og Instagram av folk som gjør om jeans til maxiskjørt?

Det er jo helt ypperlig å gjøre om du sitter på et par jeans som trenger nytt liv. Skulle du ha igjen litt stoff, kan du alltids gjøre som Jenny Skavlan og lage en matchende topp!

Statement-topp
En fargerik topp eller en bluse med lekre detaljer passer utmerket med skjørtet. Denne typen styling fungerer godt til dager hvor du er på utkikk etter en litt mer feststemt look, eller når du bare ønsker litt farge i hverdagen.

Skinn-detaljer
Når været ikke er på sitt varmeste, kan det være en idé å hente frem noen favoritter i skinn. Under ser du hvordan skjørtet er blitt stylet med både skinnboots og skinnjakke. En veldig kul kombinasjon bestående av garderobeklassikere!

Som kjole
Skulle du ha et denimskjørt som det går an å flytte litt på, kan du alltids prøve å dra det litt oppover kroppen. Plutselig sitter du igjen med et helt nytt plagg!

Du kan også la deg inspirere av bildet under og style det hele med en skjorte under. Perfekt for deg som ønsker å få mer ut av plaggene i garderoben din!

Til kaldere dager
Maxiskjørtet kan selvfølgelig også brukes i lag på lag-styling. Dette gjør seg spesielt godt til de dagene hvor du bare ønsker å være komfortabel og varm. Når høsten og vinteren melder sin ankomst, kan du fint legge til et par strømpebukser og boots.

Om du er på utkikk etter et maxiskjørt, både i denim og andre materialer, har vi hentet frem noen favoritter her:

Splitt foran

Splitt foran

Maxiskjørt i denim med rufsete kant i mørkeblått.

Hvitt

Hvitt

Delikat maxiskjørt i viskoseblanding.

Maxiskjørt

Maxiskjørt

Dette grå plagget kan brukes som et maxiskjørt, men også løftes opp og brukes som en kjole. Størrelsene strekker seg fra XXS til 3XL.

Feststemt

Feststemt

Langt paljettskjørt med figurnær passform.

Rosa ullLuksus

Rosa ull

Matchende ullsett i rosa. Overdelen selges separat.

Mørkeblått

Mørkeblått

A-linjeformet maxiskjørt i denim.

BruktkuppMer bærekraftig

Bruktkupp

Hvitt linskjørt i størrelse 38.

Skinnende sølv

Skinnende sølv

Maxiskjørt med metallisk touch og splitt foran!

90-tallsvibber

90-tallsvibber

Klassisk denimskjørt med splitt foran. Størrelsene strekker seg fra 46 til 56.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?