Den nye franske it-jenta: Constance Arnoult

POPULÆR PÅ INSTAGRAM: 22-åringen har 57.000 følgere på Instagram. Foto: Privat

Vi har latt oss inspirere av Constance Arnoult (22), og tok en prat med henne om skjønnhet, mote og de beste tipsene til hva du kan gjøre i Paris.

Iben Kalberg
Publisert:

Den parisiske stilen er ettertraktet for mange moteinteresserte, og iblant dukker det opp noen nye stil-stjerner. En av dem er 22-åringen Constance Arnoult.

Hun vokste opp i Loire Valley, to og en halv time unna Paris, og flyttet senere til hovedstaden for å studere kommunikasjon og kulturell megling ved La Sorbonne universitetet. Nå er hun ansvarlig for presse og kommunikasjon for Maison Caulières, samtidig som hun tar en mastergrad i kommunikasjon.

– Hvordan er en vanlig hverdag for deg?
– Jeg prøver å håndtere dobbeltlivet mellom PR-jobben min, skole, arrangementer, photoshoots, møter, venner, familie og livet. Men jeg liker veldig godt at det er mye som skjer og at ting går fort. Jeg prøver også å finne tid til ballett-timer. Jeg pleide å være ballettdanser! Det er lenge siden, men jeg må innrømme at jeg savner det veldig.

untitled link

Hvilke sminkeprodukter bruker du?
– Jeg liker virkelig ikke å bruke foundation, fordi jeg føler huden min blir oransje av det. Jeg bruker heller en krem fra Lancaster som gir en glødende effekt. Slik unngår jeg «zombie»-hud og beholder en solkysset glød også på vinteren. Jeg bruker også en Bobbi Brown-highlighter på kinnbenene. Når det kommer til øyensminke bruker jeg eyeliner, vippetang og maskara. Så til slutt en nude leppestift fra Mac på dagen og en rød leppestift fra Rouje på kvelden.

– Hvis du drar rett fra jobb til fest – hvilke produkter har du med deg?
– Noe som gir fuktighet til huden min, leppestift og parfyme.

– Er det viktig for deg å ta vare på huden din?
– Lenge tok jeg altfor lite vare på huden, men så oppdaget jeg en veldig god sminkefjerner fra Oh my cream. Vi skjønner ikke hvor mye huden vår utsettes for forurensing, spesielt i en så stor by som Paris. Når det kommer til kroppen bruker jeg produkter fra merket jeg jobber for.

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnoult)
5 kjappe:
• Høye hæler eller flate sko? Høye hæler
• Jeans eller skjørt? Jeans
• Bruke mer svart eller bruke mer farge? Bruke mer farge
• Maxiskjørt eller miniskjørt? Maxiskjørt
• Sist men ikke minst: Pasta eller pizza? Pasta!

– Kan du beskrive stilen din?
– Jeg prøver å ha en elegant stil, men jeg prøver også å ha på meg antrekk jeg føler meg komfortabel i. For å gjøre dette må du gi inntrykket av at du egentlig ikke tenker så mye over antrekksvalget. Det viktigste for meg er å finne klær med riktig form og som passer til kroppen min. Jeg er ganske liten, så jeg liker å kle meg i klær med volum og lengder. En vakker høytlivs-bukse, med en blazer med flatterende skulderputer. For en mer pyntet look liker jeg veldig lange kjoler med høye hæler og et pent midjebelte som markerer midjen. Jeg vet at det er noen former og lengder som ikke passer meg i det hele tatt, jeg har for eksempel aldri på meg flate sko eller halvlange kjoler.

– Hva ville du aldri hatt på deg?

– Definitivt skinny jeans med ballerinasko. Jeg føler meg ikke komfortabel med smale klær generelt.

untitled link

Slik får du den parisiske stilen: HER ER MINMOTES TIPS
– Hva tar du på deg når du ikke vet hva du skal ha på?
– Jeg hadde ikke klart meg uten slengbuksene mine! Jeg har de i alle farger. En svart høyhalset genser er også elegant, sexy og behagelig. Den fungerer for både menn og kvinner. Det samme gjelder en fin blazer. En vakker dress er også viktig i garderoben. Du kan skille topp og bunn, ha på blazeren med jeans, buksene med en bluse, eller ha på deg hele drakten sammen med høye hæler på kvelden. Til slutt: En lang jakke i kamel- eller marinefarge, fordi det går til alt.

untitled link

– Hvor får du inspirasjonen din fra?
– Så mange ting inspirerer meg, men jeg vil først og frem si vintage: stilen, arkitekturen, filmene og musikken. Jeg er veldig inspirert av gamle filmer og ikonene fra 60- og 70-tallet, spesielt musikalene fra den tiden. Jeg er en stor fan av Jacques Demy og Michel Legrand, jeg bare elsker deres fargerike, retro-univers som er full av fantasi.

Se også: 12 LETTE BLUSER SOM PASSER TIL ALT

– Favoritt moteikon?
– Helt klart franske 60-talls ikoner som Brigitte Bardot. Jeg beundrer også Jeanne Damas for det parisiske universet hun har skapt for vår generasjon og for hvordan hun har lyktes i å utvikle merket sitt Rouje.

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnoult)

– Hva er ditt beste råd for å kle deg som en ekte parisienne?
– For meg handler det om eleganse, verdighet og enkelhet.
Les også: Rihanna om luksusmerket

– Kan du beskrive interiørstilen din?
– Jeg bor i 6.arroundissement, like i nærheten av Luxembourg, ikke så langt unna saint Germain. Det er definitivt mitt favorittområde i Paris. Det er så mange bokhandlere, fine kafeer og kinoer. Parisisk interiør er veldig bohemsk, med liten plass, bøker, vintage møbler og mange tørre blomster. Leiligheten min er full av tørre blomster!

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnoult)
KLÆR

HER ER MINMOTES VINTAGEFAVORITTER PÅ NETT

– Hva liker du best ved å bo i Paris?

– Følelsen av uendelige muligheter som er typisk for de store hovedstedene, antar jeg. Jeg tror du kan tilbringe et helt liv i Paris uten at du har sett alt. Byen er i stadig endring med nye steder og nye muligheter. Dette er en av grunnene til at jeg alltid har ønsket å bo i Paris. Som tidligere litteraturstudent og danseelsker er det et stort privilegium for meg å bo i hjertet av denne byen, hvor gatene er fulle av museer, teatre og bokhandlere.
Hva er dine beste tips til ting å gjøre i Paris?
– Hvis det er sol elsker jeg piknik i parken Buttes-Chaumont med en god bok eller med venner – eller begge deler! På regnværsdager besøker jeg gjerne et museum.

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnoult)
Publisert: