Nå kan du kjøpe J. Lo sin ikoniske kjole

OVERRASKET: Jennifer Lopez gjorde comeback i sin ikoniske jungelkjole under Versaces moteshow i Milano nylig. Foto: Daniel Dal Zennaro/EPA.

Vil du sikre deg kjolen må du grave dypt i lommeboken.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det var mange som måtte kikke en ekstra gang da Jennifer Lopez (50) gjorde comeback på catwalken i en ikonisk jungelkjole fra Versace.
I etterkant av visningen var sosiale medier nærmest tapetsert av bilder og videoer av Lopez som marsjerte nedover catwalken. Om du ikke har fått med deg stuntet kan du se det her:

Første gang J. Lo dukket opp i kjolen var under Grammy-utdelingen i år 2000. Kjolen som i sin tid skal ha skapt bildesøket på Google og 19 år senere gjorde comeback på catwalken var ikke bare en gimmick eller et PR-stunt for Google, for nå kan du også kjøpe den.
Men om du vil ha ditt eget J. Lo-øyeblikk må du punge ut 89.465 kroner.
Kjolen er laget i silke og er pyntet med gulldetaljer, og selges eksklusivt hos luksusbutikken Moda Operandi i et bredt utvalg størrelser.

KJENDIS

SJEKK HENNES MEST UFORGLEMMELIGE ANTREKK

Kjolen hun dukket opp med under moteuken i Milano i forrige uke hadde fått noen oppdateringer, ermene var borte, og noen ekstra broderier var lagt til.

KJENDIS

Historien bak Jennifer Lopez ikoniske kjole

I år 2000 var det ingen som forventet at kjolen ville skape oppstandelse. Lopez har selv sagt at hun egentlig skulle ha på seg en annen kjole, men at MANAGEREN OVERTALTE HENNE TIL Å GÅ FOR DET MER DRISTIGE ALTERNATIVET.

DEN GANG DA: 31 år gamle Jennifer Lopez fikk alle kameraer rettet mot seg på den røde løperen under Grammy Awards i år 2000. Foto: VINCE BUCC/AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.