Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Morsdag: 12 freshe gaver hun garantert vil sette pris på

En blomsterbukett, gavekort på teater, designerkopper eller en tidløs skjorte? MinMote gir deg gaveideene til morsdag.

Morsdag 1

Skjorte i lin og bomull fra BikBok. Foto: Produsenten

Morsdag 1

Laguna Voluspa-lys fra Nelly.com. Foto: Produsenten

Morsdag 1

Armbånd fra Anni Lu. Foto: Produsenten

Morsdag 1

Anheng fra Jane König fra Bolina. Foto: Produsenten

Morsdag 1

Neglelakk fra Opi. Farge: Tiramisu for two. Foto: Produsenten

Morsdag 1

Treningstights fra Lindex. Foto: Produsenten

Hvis du ikke har noen å feire Valentine's Day med, har du ekstra flaks i år - det er nemlig morsdag søndag 14. februar også. Du trenger for all del ikke å blakke deg for å gjøre litt ekstra stas på moren din - en hjemmelaget middag eller en vårlig blomsterbukett gjør seg like fint som noe annet.

Et duftlys til å ha på badet i lekker forpakning, eller en chic, lyseblå skjorte i deilig lin- og bomullsblanding er gaver det nesten er umulig å misse på. Det samme gjelder en neglelakk i en frisk og fin farge - en perfekt oppladning til våren!

Til den sporty mammaen er en kul tights perfekt. Vil du gi noe mer personlig - hva med et smykkeanheng med en bokstav som betyr noe? Alternativ gjør du neppe feil med et lekkert armbånd heller.

Morsdag 2

Kopper fra Jonathan Adler, The Muse, hos Glassmagasinet. Foto: Produsenten

Morsdag 2

Te fra Pukka, three licorice. Foto: Produsenten

Morsdag 2

Undertøyssett fra Calvin Klein hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Morsdag 2

Body butter fra The Body Shop. Foto: Produsenten

Morsdag 2

Gavekort hos Nationaltheatret. Foto: Produsenten

Morsdag 2

Poncho i 100% ull fra Cubus. Foto: Produsenten

Det komfortable undertøyssettet fra Calvin Klein har lenge vært i motebildet, og passer perfekt til late helgemorgener. Hvis moren din er en te-elsker bør du sjekke ut Pukkas enorme utvalg.

Les også: Slik lager du luksusspa hjemme

Gå for en smak du vanligvis ikke hadde gått for, som for eksempel en koffeinfri lakris-te. Vi tipper den vil smake ekstra godt i kopper fra Jonathan Adler, når man er pakket inn i en digg ullponcho.

Hvis du ikke tror noen av disse gaveideene vil falle i smak er vårt beste tips å gå for et gavekort på teater, kino eller kanskje på en bokhandel?

God morsdag!❤️‍

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?