Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

MinMote-redaksjonens ønskelister: De beste høstkjøpene

Vi elsker høstmote og sikler på nyhetene. Her er MinMote-redaksjonens ønskeliste akkurat nå.

martineliste

Martine Lunder. Foto: Oleghn

martineliste

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

martineliste

Sko fra Isabel Marant Étoile hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

martineliste

Chanel neglegloss. Foto: Produsenten

martineliste

Genser fra Bikbok. Foto: Produsenten

martineliste

Kåpe fra Maje.

Martine Lunder, MinMote-leder

- Det eneste som gjelder når det blir skikkelig kaldt er ull, og derfor ønsker jeg meg en strikkekjole som både ser bra ut og er varm - denne fra Isabel Marant er dyr, men fin. Og hvis jeg skal splurge på den, får det bli strikkegenser på budsjett - Jeg elsker den delikate rustfargen! Ellers er jeg alltid på jakt etter den perfekte kåpen, og denne har det meste, i tillegg til at den er lang - ekstra kult når man er så lav som meg.

- En av de heteste skotrendene akkurat nå er slangeprint, og heldigvis har jeg funnet høstens fineste budsjettsko! Passe høy og tykk hæl, morsomt slangeprint og supre å kippe inn i på jobb.

Jukselapp: Her er høstens aller største trender

- Jeg elsker når det kommer nye, annerledes skjønnhetsprodukter, og gleder meg til å teste den nye negleglossen til Chanel. Tenk så lekkert med en rød «gloss» på neglene til hverdags!

Thea Roll Rakeng, MinMote-journalist

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Kåpe fra H&M. Foto: Produsenten

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Skjørt fra Zara. Foto: Produsenten

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Sko fra Nike hos Naked. Foto: Produsenten

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Genser fra Weekday. Foto: Produsenten

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Thea Roll Rakeng, MinMote-journalist

Thea Roll Rakeng ønskeliste

Hamsa-smykke fra Etsy. Foto: Produsenten

- Denne høsten skal jeg finne en skikkelig fin kamelkåpe som jeg kan bruke helt til våren kommer igjen. Jeg føler meg ofte litt «damete» i lange kåper, men hvis jeg kombinerer en stor og digg hettegenser til tones kåpen litt ned. Sneakers fra Nike fullfører antrekket akkurat slik jeg vil ha det.

Les også: Dette er høstens heteste farger

- Ingen høst uten miniskjørt med tette, sorte strømpebukser til. Draperingen gjør antrekket feminint, pluss at jeg elsker den runde spennen foran!

- Hamsa-hånden er et symbol på lykke, kraft og styrke. Perfekt å ha hengende rundt halsen med andre ord!

Elise Alexandra Gulbrandsen, MinMotes New York-spaltist

Elise ønskeliste

Kåpe fra Weekday. Foto: Produsenten.

Elise ønskeliste

Gucci Dionysus. Foto: Produsenten.

Elise ønskeliste

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask.

Elise ønskeliste

Genser fra H&M. Foto: Produsenten.

Elise ønskeliste

MinMotes New York-spaltist, Elise Alexandra Gulbrandsen. Foto: Instagram.com/elisealexx

Elise ønskeliste

Boots fra Vagabond. Foto: Produsenten.

- Jeg har en forkjærlighet for fine jakker, og høsten er den beste jakke-tiden. Jeg vil bruke den over en ensfarget genser i enkelt snitt som passer til alt og alle anledninger. Et tips er å sjekke herreavdelingen for gensere. Denne i merinoull kan jeg bruke år etter år.
- En høstnødvendighet er en god ansiktsmaske og denne fra Origins kan være med på å redde trøblete hud. Med kaldere vær får jeg lyst til å pakke meg inn i lag på lag med ull, så både genser og skjerf må til. Jeg ser allerede for meg å kombinere dette på forskjellige måter til fest og hverdags, enten det er med mine Adidas NMD-sneakers eller disse lekre bootsene.

Les også: Derfor får du «dårlig» hud når høsten kommer

- Hver eneste sesong ønsker jeg meg noe som er litt urealistisk, på den måten lurer jeg meg selv til å tro at jeg unngår unødvendige småkjøp. I år er det it-vesken Dionysus fra Gucci som er min veskedrøm. I en enkel farge, men med detaljer i rødt blir den det perfekte tilbehøret i høst.

Camilla Christensen, MinMote-journalist

Camilla Christensen ønskeliste

Kåpe fra Sand. Foto: Produsenten

Camilla Christensen ønskeliste

Ankelstøvletter fra ATP Atelier. Foto: Produsenten

Camilla Christensen ønskeliste

Duftlys Ambre fra Diptyque. Foto: Produsenten

Camilla Christensen ønskeliste

Blazer fra Zara. Foto: Produsenten

Camilla Christensen ønskeliste

MinMote-journalist Camilla Christensen

Camilla Christensen ønskeliste

Øredobber fra Anton Haunis. Foto: Produsenten

- Jeg har ikke brukt rosa plagg på lenge, men denne fargen står sterkt i høst og jeg kjenner at jeg klør i hele kroppen etter denne lekre herreinspirerte frakken. Den maskuline trenden er også i vinden denne sesongen, og med den lekre rosafargen kan jeg virkelig sette prikken over i-en på mørke høstdager.

- Madrid-baserte Anton Haunis håndlager de fineste statement smykkene jeg vet om, og på ønskelisten har jeg disse lekre øredobbene. Høsten for min del byr dessverre på en del dårlige hårdager med mye floker, så da setter jeg helst håret opp i en lav hesthale, som gir øredobbene mer oppmerksomhet.

- Blazeren er et viktig nøkkelplagg i garderoben, og denne budsjettvarianten fra Zara synes jeg er skikkelig fin.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?