Kåpe og veske
Mote

Oppdater garderoben: Høstkjøpene du bør sikre deg nå

Denne høsten er flere klassikere hetere enn noen gang. Se hva du bør investere i for å få den perfekte basisgarderoben denne sesongen.

  • Thea Roll Rakeng
  • Sonia Huanca Vold
Publisert:
Kåpe og veske

Kåpe fra Zara, 1795 kr.

Kåpe og veske

Sko fra Ganni, 1599 kr. Foto: Produsenten

Vi står overfor en ny sesong og det er tid for å oppdatere garderoben. MinMote har samlet seks nøkkelplagg som du enten kan bruke sammen, eller hver for seg til plagg du allerede har i klesskapet.

En enkel, kamelfarget kåpe med brede slag er et «must» denne høsten. Har du ikke en variant hengende i skapet fra før, er dette sesongen du bør skaffe deg denne kåpeklassikeren.

Nå som det omstridte dyremønsteret gjør comeback i motebildet, er det tryggeste alternativet å investere i et skjerf med leopardmønster. Draperer du det løst over den beige kåpen, vil du garantert unngå harry-fellen.

Kåpe og veske

Kåpe fra Zara, 1795 kr.

Kåpe og veske

Sko fra Ganni, 1599 kr. Foto: Produsenten

Transparente materialer som blonder og chiffon er sesongens mest sexy trend. Gå for en svart blondekjole og kombiner den med en cardigan til hverdags og en blazer til fest. Denne kjolen passer med andre ord til enhver anledning. Akkurat nå er en stor, grov strikkegenser i militærgrønt et «må-ha-plagg». Genseren kan du bruke til så å si alt. Et godt tips er å bruke den over favorittkjolen din, og vips har du plutselig et nytt hverdagsantrekk.

Sko og kjole

Kjole fra Dry Lake hos Nelly.com, 849 kroner. Foto: Produsenten

Sko og kjole

Genser fra Étoile Isabel Marant hos Net-A-Porter.com, 2795 kr. Foto: Produsenten

Høstens mest perfekte ankelstøvletter er fra Ganni. Den lave «kitten»-hælen er tilbake og gjør skoene anvendelige til både jobb og anledninger hvor du skal pynte deg litt ekstra. Strikken på sidene bidrar til komfort og skåner deg dessuten for gnagsår.

Den praktiske «bucket bag»-en er også tilbake i motebildet, og i høst skal den helst være brun. Denne varianten med reptilmønstret skinn er nærmest identisk med årets råeste veske fra Saint Laurent, men koster ti ganger mindre. Er du mer komfortabel med en moteriktig sekk på ryggen, finner du de fineste variantene i butikk her.

Genser og skjerf

Sko fra Ganni, 1599 kr. Foto: Produsenten

Genser og skjerf

Veske fra Zara, 1199 kr. Foto: Produsenten

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Shopping

Relaterte artikler

KLÆR

Høstens kuleste sokkesko

KLÆR

Fire fine høsttrender du kan bruke nå

KLÆR

Kjolene for deg som elsker mønster

MANN

Høsttrend for menn: Åtte fine cardigans

KLÆR

Garderobehelten: Koselig kardigan

KLÆR

Ni lekre høstkåper vi vil pakke oss inn i

KLÆR

Første sniktitt på høstjakkene