Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De beste nettbutikkene for menn

mr. porter

Nettgiganter utfordrer de tradisjonelle varehusene i motemarkedet. Her er de aller beste.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
mr. porter

Jakke fra Beams Plus hos Mr. Porter. Foto: Produsenten

3916,-
Gå til butikk
mr. porter

Sko fra O'Keeffe hos Mr. Porter. Foto: Produsenten

4384,-
Gå til butikk

Stadig flere menn gjør som kvinner: Handler både klær og tilbehør på sko. Alt fra ti kroner dyre t-skjorter til skinnjakker i hundretusenkronersklassen er tilgjengelig på verdensveven.

Søker du opp klesbutikker for menn på Google, blir du sannsynligvis møtt med et utall annonser fra steder som Zalando og Amazon – store nettsteder med massive vareutvalg. Flere av disse stedene tilbyr imidlertid ikke mer enn det du finner på det jevne norske kjøpesenter.

Fire høstjakker som blir med deg livet ut

Her er fem steder som har litt mer å by på:

SuitSupply

Suiy Supply

Belte fra Suit Supply. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Suiy Supply

Dress fra Suit Supply. Foto: Produsenten

2699,-
Gå til butikk
Suiy Supply

Frakk fra Suit Supply. Foto: Produsenten

2699,-
Gå til butikk

En favoritt i MinMote! Nederlandske SuitSupply forsyner verden med dresser til en meget rimelig penge. Lagre dine egne mål – mål hjemme, eller hos en skredder – i din profil, så anbefaler SuitSupply størrelse avhengig av hvilken modell du ser på. Et bredt spekter av farger og stoffer er overlegent sammenlignet med Dressmann, og andre norske tilbydere av billige dresser.

Få også med deg: ER DETTE NORDENS BEST KLEDDE MANN?

Mr. Porter

Ikke til å komme utenom når man lister opp klesbutikker for menn. Sponsede intervjuer med kjendiser og moteeksperter gir nettbutikken preg av å være en hybrid mellom butikk og magasin, og smarte fotoserier gir deg et godt inntrykk av hvordan klærne vil se ut på kroppen din. Butikken ligger i toppsjiktet når det kommer til pris, men har et voldsomt utvalg. Vet du først at det du er på utkikk etter vil koste deg noen kroner, er dette stedet å gå.

Grailed

grailed

Jakke fra Barena hos Grailed. Foto: Produsenten

2866,-
Gå til butikk
grailed

Sekk fra Bape × Porter hos Grailed. Foto: Produsenten

3439,-
Gå til butikk

Nettstedet Grailed er muligens best på de mest ettertraktede plaggene på markedet. Yeezy, Nike og Supreme er blant favorittene som selges og kjøpes brukt. Nettstedet har blitt en slags møteplass for de som er ute etter de aller heteste trendene, spesielt innen streetwear.

Flightclub

Nok en annenhåndsbutikk, denne for de som virkelig elsker joggesko. Her finner du så godt som alle joggesko som noen sinne er laget, av og til pent brukt, av og til med merkelappen på. Om du har slitt med å finne et par Adidas Ultra Boost i riktig størrelse, er dette stedet å gå til.

Asos

Asos

Genser fra Asos. Foto: Produsenten

410,-
Gå til butikk
Asos

Jakke i imitert skinn fra Asos. Foto: Produsenten

750,-
Gå til butikk

Asos tilbyr stort sett de samme merkene som Zalando, Amazon og lignende giganter. Allikevel byr nettbutikken på enkelte perler, som merkets egne skinnjakker. Til en brøkdel av prisen hos de største merkevarene, får du klær som både sitter godt, og ser ut som de skulle kommet innpakket i silkepapir.

Publisert:

Finn mer innhold om: