Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fineste badeshortsene på budsjett

STRANDLØVER: Dwayne Johnson og Zac Efron under innspillingen av «Baywatch». Badeshortser som ender rett over kneet er den perfekte lengden. Foto: NTB Scanpix / Paramount Pictures / AP
STRANDLØVER: Dwayne Johnson og Zac Efron under innspillingen av «Baywatch». Badeshortser som ender rett over kneet er den perfekte lengden. Foto: NTB Scanpix / Paramount Pictures / AP

Vi har valgt ut åtte badeshortser til under tusenlappen.

Debatten om shorts på jobb har rast de siste ukene. Det er imidlertid ingen tvil om at shorts er det eneste riktige på stranden, på bryggekanten og på svaberget. Badetemperaturene i Norge er på vei oppover, og mange har allerede tatt årets første dukkert. Om du er blant dem som ennå ikke har gjort deg klar til årets strandsesong, har vi funnet de beste badeshortsene i butikk nå – alle til under tusenlappen.

Å velge seg en badeshorts trenger ikke være vanskelig, men det finnes noen enkle kriterier. For oss er den optimale lengden at shortsen stopper omtrent en håndbredde over kneskålen. En shorts som går lenger enn kneet er i praksis en piratbukse, og har ingenting på stranden – eller hvilket som helst annet sted – å gjøre.

Shortsen bør sitte relativt tett på låret, uten at det virker stramt. Ballongshortsen du løp rundt i på Norway Cup er med andre ord ikke et alternativ. I tillegg er det verdt å tenke over om du vil ha en ren badeshorts, eller om du kan tenke deg å bruke den i andre settinger også. En mørkeblå, ensfarget shorts kan fint kombineres med en hvit skjorte til bruk i byen, men vi ville ikke lett etter lunsjrestauranter i en tettsittende Speedo.

Her er MinMotes favoritter:

bs4

Badeshorts fra H&M. Foto: Produsenten

bs4

Badeshorts fra Zara. Foto: Produsenten

bs3

Badeshorts fra Jack & Jones. Foto: Produsenten

bs3

Badeshorts fra Selected Homme. Foto: Produsenten

bs2

Badeshorts fra Samsøe & Samsøe. Foto: Produsenten

bs2

Badeshorts fra Mollusk. Foto: Produsenten

bs1

Badeshorts fra Diesel. Foto: Produsenten

bs1

Badeshorts fra Oas. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?