Mote

Kjendisene «skinner» seg i corona-karantene

IKKE FØRSTE GANG: David Beckham har gått for maskinklipp flere ganger, som her i 2018. Nå har corona-krisen fått «Becks» til å finne frem maskinen på nytt. Foto: Claude Paris, AP / NTB Scanpix

Sveisne kjendiser som David Beckham og G-Eazy har tatt sak(s)en i egne hender.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Tjenester som innebærer nærkontakt mellom mennesker – eksempelvis massasjesalonger – var noe av det første som ble stengt som et grep for å minske spredningen av coronaviruset. Stengt ble også frisørsalongene – og ikke bare i Norge.

Skuespiller og artister som vanligvis har tilgang på private stylister sitter nå, som resten av oss, stort sett hjemme. Det samme gjør fotballspillere som pleier å møte opp med nye frisyrer annenhver kamp.

Å klippe håret selv er imidlertid ikke umulig. MinMote har hentet inn frisørenes beste tips til hvordan man kan stelle håret hjemme, og vi har spurt profesjonelle barberere om hvordan man får til en fin maskinklipp på egenhånd.

Vi tviler på at sveisne folk som David Beckham har svingt innom MinMote de siste ukene, men den hårfagre eks-fotballspilleren er blant kjendisene som nå har latt lokkene falle. Tidligere i helgen delte en snauklipt Beckham et bilde på Instagram, hvor han selv kommenterte: «It just had to be done». Det er ikke første gang frisyre-fantomet tar maskinen fatt: Ifølge avisen Metro hadde Beckham samme frisyre i både 2000, 2004 og i 2018.

DEN GANG DA: David Beckham gikk for en maskinklipp før EM i 2004. Han var heldigere med sveisen enn han var fra straffemerket, for England-kapteinens bom mot Portugal i kvartfinalen ble skjebnesvanger. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG

Beckham er ikke alene om å ha kortklipt seg. Artisten G-Eazy, Arsenal-stjernen Hector Bellerin og flere har også tatt barbermaskinen til hodet. Her er kjendisene vi har funnet som har «skinnet» seg siden coronaviruset satte verden på pause.

PS! Flere internasjonale medier har laget lignende lister. Vi har hentet inspirasjon fra GQ, Metro og The Guardian.

Eks-fotballspiller og hårgud David Beckham:

Fotballspiller Paul Pogba:

Fotballspiller Hector Bellerin:

untitled link

Artist G-Eazy:

untitled link

Artist Cody Simpson:

Artist Ricky Martin:

Fotballspiller Eden Hazard:

Nick Cave-sønn og skuespiller Earl Cave:

Will Smith-datter og artist Willow Smith:

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Fryktet coronakonkurs - så kom telefonen som reddet dem

  2. NYHETER

    Justin Timberlake forsvarer legendarisk denimantrekk

Relaterte artikler

MANN

Beckham tok sveisen tilbake til år 2000

MANN

Slik trimmer du hår og skjegg hjemme

MANN

Sjekk Erling Braut Haalands luksusstil

NYHETER

H&M stenger alle prøverom i butikkene sine

MOTE

Fra arkivet: 20 ikoniske Met-antrekk

SMINKE

Nå kommer Fenty Beauty til Norge

MANN

Kronikk: Jeg har for mange plagg