Alt du trenger for å gå med hvit dress

IKONISK: Den prisbelønnede journalisten Tom Wolfe er for mange vel så kjent for sine hvite dresser, som for pennen og fortellerkunsten. Foto: Getty Images

Det er mange fallgruver å gå i, men to enkle grep er alt som skal til for å bære en hvit dress med stil.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Noen mener at hvite dresser skal brennes på bålet, men er man en velkledd og motebevisst mann, er man selvsagt klar over det som nå følger:

Den hvite dressen er tilbake.

Assosiasjoner med Miami Vice lar seg ikke lett vaske bort, men med en solid oppsving i interesse for herremote de siste årene, har også den hvite dressen fått nytt liv.

MANN

Derfor kalles det blazer og dressjakke

Om du er blant de mest interesserte, vet du allerede at den hvite dressen byr på tilnærmet uendelige muligheter. Bruk jakken som blazer med en blå jeans, eller bruk buksene som slacks til en semsket bomberjakke. Kombiner den med fargerike skjorter, strikkeslips, semskede mokkasiner, hatter og stokker.

Det er en grunn til at featurejournalist Tom Wolfe har gått i hvit dress så godt som hver dag siden 1962 – selv vinterstid.

Dette står i stil med det Jim Moore, GQs geniale kreative sjef, sier om årets motebilde: Kle deg i regnbuen. Farger er tilbake, tilbehør er tilbake. More is more. Dette betyr imidlertid ikke diamantøredobb og rosa pannebånd. Tenk lommetørkler med farger som komplementerer slips og skjorte. Prikkete sokker. Fargerike klokkereimer.

MOTE

Slik vinner du bryllupsfesten!

Om du er typen som foretrekker det enkle fremfor det overdådige, er det imidlertid bare to tilbehør du trenger å tenke over: En god, grå trøye, og et par minimalistiske joggesko i sort.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

Hvit dress

Dress fra SuitSupply. Foto: Produsenten

3199,-
Gå til butikk
Hvit dress

T-skjorte fra Bread&Boxers. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Hvit dress

Sko fra Vans. Foto: Produsenten

749,-
Gå til butikk

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: