Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Grooming-guide: Redd tørr og sprukken hud med MinMotes fire favoritter

HOLD MASKEN: En god ansiktsvask og de riktige groomingproduktene holder huden ren og frisk høsten gjennom. Foto: Getty Images
HOLD MASKEN: En god ansiktsvask og de riktige groomingproduktene holder huden ren og frisk høsten gjennom. Foto: Getty Images

Lukt godt, og beskytt deg mot tørre hender, sprukne lepper og uren hud med høstens beste groomingprodukter.

Huden er som humøret – den endrer seg med været. Regntunge dager, krappe vindkast og kalde kvelder kan tørke ut både hud og hår, og før du får sagt «kommunevalg» står du der med fingertupper på vei ut av sitt gode skinn.

Ler mer: Derfor får du dårlig hud når høsten kommer

MinMotes herreredaksjon har trålet både egne baderomsskap og det store internett på jakt etter høstens beste groomingprodukter. Dette er det vi kom frem til:

Nattserum og leppepleie

kiehls og clarins

Nattserum fra Kiehl's. Foto: Produsenten

kiehls og clarins

Salve fra Clarins hos Vita Exclusive. Foto: Produsenten

ANNONSELENKE

Den amerikanske hudpleieprodusenten Kiehl's har lenge vært en favoritt i MinMote, og trekkes ofte frem i store internasjonale magasiner som GQ og Esquire. Et av merkets mest populære produkter er den lille flasken med naturolje, ment til å brukes om natten. Et par dråper med det mildt kvaeluktende serumet er nok til å holde huden fuktig natten gjennom, og kan ellers brukes til å gjøre skjegget glatt og smidig før barbering. Ikke la deg frykte av den stive prisen – denne flasken varer en god stund.

Les mer: Her er høstens fineste jakker

Om man sliter med tørre lepper som sprekker og svir, er salven fra franske Clarins et godt valg. Salven inneholder naturlige oljer som holder leppene myke, men er uten mentol – en ingrediens som kan bidra til at leppene blir enda tørrere. Ikke riv av den døde huden på leppe, men heller bruk heller en god ansiktspeeling som fjerner den løse huden skånsomt.

Handsåpe og parfyme

ford og aesop

Parfyme fra Tom Ford hos Mrporter.com. Foto: Produsenten

ford og aesop

Eksfolierende håndsåpe fra Aesop. Foto: Produsenten

Når hendene begynner å flasse kan det være fristende å pille løs på gammel hud. En god, eksfolierende håndsåpe fjerner raskt tørr, død hud, og etterlater hendene myke og smidige. Håndsåpen fra australske Aesop inneholder små partikler av pimpstein som skurer bort gammel hud, og lukter friskt av vetiver og bergamottolje.

Les også: Den eneste slipsknuten du trenger å kunne

Høstværet byr imidlertid ikke bare på problemer. Når dagene blir kortere, og solen står lavere på himmelen, bytter vi ut lette, friske sommerparfymer med noe fyldigere og kraftigere. Tom Fords Black Orchid er ment som en parfyme for både kvinner og menn, og inneholder varme dufter av tre, frukt og krydder – uten å bli for søt. Selv om prisen er høy, gjelder her det samme som med serumet fra Kiehl's – denne bruker du ikke opp med det første.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?