Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Seks vesker alle menn kan bruke

Herrevesker 4

Skal du på hytta i helgen, eller tvinger sjefen deg til å jobbe på lørdag? Uansett: Her er seks vesker som tar deg fra A til Å med stil.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Herrevesker 4

STILRENT: Når de virkelig store jobbmøtene står for tur er det lite som sier «business» på samme måte som en klassisk dokumentmappe. Foto: Produsenten

Herrevesker 4

PÅ VEI TILBAKE: Ryggsekken er i ferd med å bli et foretrukket tilbehør hos moteinteresserte verden over. Kast deg på den praktiske bølgen med en av MinMotes favoritter. Foto: Produsenten

Vi drasser daglig på datamaskiner, notatblokker, lommebøker og bilnøkler. Noe går selvfølgelig i innerlommen på frakken, men dyr elektronikk og viktige kontraktspapirer fortjener bedre enn å slenge løst i passasjersetet, før du med nøp og neppe klarer å balansere alt inn til kontorpulten.

Dette er de beste nettbutikkene for menn!

På samme måte fortjener klærne dine bedre behandling enn å stappes ned i et par brukte plastposer når du drar på helgetur med kompisene – og den svette gymbagen du bruker fra mandag til fredag bør holdes langt unna nystrøkne skjorter.

Konklusjonen er: Alle menn trenger noe å bære i. Derfor har MinMote valgt ut seks favoritter i butikk og på nett nå:

Herrevesker 1

Vokset veske fra J. Crew hos MrPorter. Foto: Produsenten

2094,-
Gå til butikk
Herrevesker 1

Skinnveske fra SuitSupply. Foto: Produsenten

3540,-
Gå til butikk

Overnattingsvesken

Om du planlegger en utflukt på et par dager, og ikke skal pakke så mye at du trenger en koffert, er en såkalt «holdall»-veske et godt alternativ.

En sporty og slitesterk variant i vokset bomull passer perfekt for en skihelg på hytta, eller guttetur til London. Legg noen ekstra kroner i kjøpet for å sikre deg at ting som skulderrem og glidelåser holder lenge, og ikke ryker første gang du må ta i litt for å få lukket igjen bagen.

Skal du på jobbreise, eller en fest der stemningen og kleskoden er mer formell, vil du aldri ta feil ved å velge en klassisk veske i sort skinn. Enkelte modeller har til og med egne rom på undersiden til oppbevaring av sko, så slipper du fotavtrykk på slipset.

Hårtap hos menn:Dette gjør du når du får tynt hår

Herrevesker 2

Ryggsekk i imitert skinn fra Zara. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk
Herrevesker 2

Ryggsekk fra Herschel hos Asos. Foto: Produsenten

1768,-
Gå til butikk

Ryggsekken gjør comeback

De siste par sesongene har den klassiske ryggsekken fått en overhaling av noen av verdens fremste designere, og nå følger de store kjedene etter.Stilbevisst ungdom verden over bytter ut dyre skuldervesker i skinn med sporty og stilrene ryggsekker til oppbevaring av skolebøker og andre ting du ikke får stappet ned i lommene.

Er du sikker nok på egen stil kan du med fordel forsøke å kombinere en enkel ryggsekk i sort skinn med en klassisk dress. Det gir en ungdommelig vri på antrekket, og er mer behagelig enn en veske som alltid glir av skulderen.

Når våren kommer, og temperaturen svinger i løpet av dagen, er det også greit med ekstra plass til å pakke ned ytterjakken, dersom solen skulle finne på å titte frem.

Les også:Slik gror du det perfekte skjegget

Herrevesker 3

Dataveske fra Filson. Foto: Produsenten

2940,-
Gå til butikk
Herrevesker 3

Dokumentmappe fra Montblanc hos MrPorter. Foto: Produsenten

9010,-
Gå til butikk

Vesken alle menn må ha

Det finnes knapt en arbeidsplass eller skole der man ikke er avhengig av en bærbar datamaskin.

Den klassiske datavesken fra Filson kombinerer klassisk, røft design med et slitesterkt materiale som varer livet ut – og den har derfor blitt en favoritt på det amerikanske markedet. Se etter en veske med beskyttelse til datamaskinen, og gjerne et par ekstra lommer til oppbevaring av nøkler, kabler og lignende – du vil vel ikke skrape opp skjermen på nettbrettet du fikk til jul?

Dersom du snører på deg sko til flere tusen, og signerer avtaler verdt flere millioner hver dag, bør vesken stå i stil. Ingenting sier «business» på samme måte som en stilren dokumentmappe i sort skinn – og hei, et eller annet sted må du jo kunne legge Montblanck-fyllepennen din!

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: