Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Praktisk og varmt: Høstens beste treningstøy til herre

Treningstøy herre

Det spiller ingen rolle om du trener mot OL i Rio eller neste års sommerkropp: Dette er treningstøyet som holder deg motivert gjennom høsten.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Treningstøy herre

Sekk fra Patagonia. Foto: Produsenten

1351,-
Gå til butikk
Treningstøy herre

Treningstights fra H&M. Foto: Produsenten

249,-
Gå til butikk

Med en ny høst følger nye #lifegoals. Mange faller tilbake i hverdagsrytmen etter lange dager med sol og sommer, og prøver å finne tilbake til gode rutiner.

Den klassiske dørstokkmila kan imidlertid være lang etter to måneder sommerpause, og noen trenger et spark bak for å komme i gang med trening igjen. Kanskje holder det med noe nytt å vise frem på gymmen? MinMote har trålet internett etter høstens beste treningstøy, og funnet det beste butikkene har å by på.

Jenter, sjekk ut dette: Treningstøyet som gjør dørstokkmila kortere

Vi starter med bildet i toppen av artikkelen:

Om du fortsatt bærer joggeskoene dine i en bærepose er det på høy tid med en oppgradering. Vanntette og solide sekker som den sorte modellen fra Patagonia er både stilig og praktisk, og rommer alt du trenger for en time eller to med svette. Sekken egner seg like godt til bøker og laptop, de dagene du trenger ekstra beskyttelse mot vind og vær på vei til skole eller jobb.

Om du liker å løpe ute kan en treningstights være akkurat det du trenger for å holde deg varm når solen har gått ned. Bruk tightsen under en kort løpeshorts som et isolerende lag, og husk: Tights er ikke bare for jenter.

Treningstøy herre 1

Shorts fra Under Armor. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk
Treningstøy herre 1

Sko fra Nike. Foto: Produsenten

1751,-
Gå til butikk

En god og enkel treningsshorts bør finnes i alles klesskap, og den bør fungere like godt til både løpeturer ute og styrketrening inne. Den enkle sorte shortsen fra Under Armour veier nærmest ingenting, og er elastisk nok til at den aldri føles ubehagelig stram. I tillegg puster stoffet godt, slik at du slipper å føle deg klam og svett, og den tørker allerede på vei til garderoben.

Tørr på beina: Her er høstens beste herresko!

Like vesentlig er et godt par sko. Nikes lette løpe- og treningssko ser like bra ut på skolen, som når du er ute og reiser, som når du svetter på tredemøllen. Det finnes mange fargesprakende varianter på markedet, men en enkel fargekombinasjon i sort, hvitt og grått lar seg enkelt kombinere med alt treningstøy du allerede har liggende i skapet.

Treningstøy herre 2

Vest fra Zara. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Treningstøy herre 2

Jakke fra H&M. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk

Når det lir og lakker mot høst synker temperaturen, og du trenger mer enn en t-skjorte på utendørs joggeturer. Sleng på den en tynn jakke for å holde varmen når du løper, eller når du går hjem fra treningssenteret. Lommene på jakken fungerer også ypperlig til å lagre de tingene du ikke tør legge fra deg i garderobeskapet, eller til en energibar eller to under de ekstra lange øktene.

Les også: Trendy og fargerike høstjakker til herre

Om det virkelig blir kaldt, kan du tre på deg ytterligere et lag med isolasjon, i form av en vattert vest. Å bli kald på vei hjem fra en treningsøkt er for mange ensbetydende med forkjølelse, men å drasse med seg en stor parkas eller boblejakke er både tungt og upraktisk. En tynn boblevest holder deg varm, og kan enkelt krølles sammen og stappes i sekken når det blir for varmt.

Treningstøy herre 3

T-skjorte fra Nike. Foto: Produsenten

429,-
Gå til butikk
Treningstøy herre 3

Sokker fra Line One. Foto: Produsenten

29,-
Gå til butikk

Når resten av antrekket er nøytralt og enkelt, kan du med fordel leke med fargene både på sokker og t-skjorte. En lett trøye i pustende stoff fungerer perfekt i et oppvarmet treningsstudio, og den sterke fargen livner opp et ellers mørkt antrekk.

Les også: Trenger studentgarderoben en oppgradering?

Når det kommer til sokkene er ingenting viktigere enn komfort: Finn et par som passer foten din perfekt. For store eller små sokker kan fort gli ned, eller føre til gnagsår, og ødelegge en ellers god treningsøkt.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: