De fem tingene vi trenger denne uken

Foto: Adidas / H&M / Michael Kors

Dette er tingene vi drømmer om denne uken – ispedd alt fra banebrytende teknologi til joggesko i vinterklar ull.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

MinMotes herrespalte vil i tiden fremover gi deg de beste nyhetene fra mote- og livsstilsverden i kortfattet form. Trenger du tips til gode farsdagsgaver? Arvet du nettopp millioner fra en mystisk onkel fra Afrika? Dette er den (nesten) komplette oversikten over det beste verden har å by på – hver uke!

Iphone 7

Foto: Apple

De som klager på at Apple har droppet inngangen til hodetelefoner har hengt seg opp i feil ting ved den nyeste generasjonen iPhone. Stimulien vi fikk av å se et helstøpt stykke aluminium bli tredimensjonalt polert av futuristiske robotarmer under lanseringen, var alene nok til å vekke kjøpelysten. Vi har lenge savnet en iPhone i helfarget sort, og nå er den endelig her – i tonene «Darth Vader» og «Batman». Vi har skrevet opp og i mente om hvordan man tar de beste bildene til Instagram. Om kameraet på denne telefonen lever opp til forventningene vet vi hva vi skal sette øverst på neste liste.

Pris: fra 7490,-

H&M Studio

Foto: H&M

H&M Studio er kolleksjonen der den svenske motegiganten bretter opp ermene og viser at de kan mer enn å lene seg på prestisjetunge designsamarbeid. Årets høstkolleksjon blander klassiske herreplagg – tykke ullbukser og høyhalsede gensere – med anorakker i teknisk stoff og futuristiske skinnsko. Med andre ord perfekt for norske høstforhold.

Pris: fra 199,- til 1999,-

Adidas NMD

Foto: Adidas

Adidas har de siste årene for alvor tatt opp kampen med Nike om å tilby de kuleste joggeskoene i gatebildet. Adidas NMD har lenge vært en ettertraktet modell, og forrige uke kom skoen i en variant nærmest skreddersydd for norske forhold. Med et overmateriale i ull er dette den perfekte skoen for kalde, tørre høstdager – en blazer i tweed for føttene dine.

Pris: fra 1570,-

Michael Kors Dylan

Foto: Michael Kors

I motsetning til ovennevnte iPhone 7, presterte ikke Apple å overbevise med sin nyeste generasjon smartklokker. Tidligere i uken kom imidlertid Michael Kors på banen med modellen Dylan. I motseting til Apples futuristiske design fremstår Dylan som en helt normal, om noe sporty, klokke, med alle de funksjoner man krever av et armbåndsur. Noe urverk er det riktignok ikke, men med mulighet til å få skiven til å fremstå som komplett analog, samtidig som klokken lar seg synkronisere mot eksempelvis treningsapper i både iOS og Android, ser vi ikke bort fra at dette blir en fulltreffer fra allerede folkekjære Michael Kors.

Pris: fra 2865,-

Luksusfellen

Foto: TV 3

Hva er vel bedre etter å ha skyflet ut penger på klær og elektronikk, enn å høre Hallgeir Kvadsheim høvle over nordmenns privatøkonomi? «Luksusfellen» er endelig tilbake på skjermen, og når kredittkortet har gått varmt er det betryggende å vite at det finnes de som har det verre.

Pris: ubetalelig

Har du kommet over noe som bør med i denne spalten? Send dine tips til svehagen@vg.no!

Publisert: