Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Badetøyet som hadde gjort Ronaldo stolt

GLAD I BARIS: Christiano Ronaldo kler også gjerne av seg på banen - her under en kamp mot Los Angeles Galaxy for flere år siden. Foto: Afp
GLAD I BARIS: Christiano Ronaldo kler også gjerne av seg på banen - her under en kamp mot Los Angeles Galaxy for flere år siden. Foto: Afp

Vær korttenkt.

Sun's out, guns out. Cristiano Ronaldo, mannen fremstilt av seksti prosent kreatin og førti prosent konsentrert Armani Exchange, er bademotens nye skytsengel. Ingen drar av seg trøya raskere enn den vandrende muskelen fra Madeira, når skydekket endelig gir etter for sommersolen.

Du trenger ikke være hugget i stein, eller ha bein skapt for å avgjøre finaler i Champions League, for å ape etter fotballens Pitbull. Les og lær:

Badebukser

Shorts fra Sundek. Foto: Produsenten

Badebukser

Badeshorts fra H&M. Foto: Produsenten

Vi kan ikke love deg at disse gir deg vinger – latissimus dorsi, for å være presis – som Ronaldo, men vi garanterer at alle du møter på stranden vil lysne opp når de ser deg.

Tenk kort, og trekk fra omtrent fem centimeter. En badebukse med lengde som en vanlig boksershorts tørker fort, og etterlater så godt som ikke noe skille utover undertøysskillet du pådro deg i solarium i vår.

Husk at når shortsen blir kortere, bør den også bli smalere. Den nedre kanten på badebuksen bør ligge tett rundt låret, uten at det føles stramt.

Badebukser 1

Shorts fra Emporio Armani. Foto: Produsenten

Badebukser 1

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

Forsøk også å unngå mørke farger. Med unntak av hus i Risør er det lite som er så hvitt som en nordmann i bar overkropp og sort treningsshorts fra Umbro. Kraftige neonfarger og sommerlige mønstre gir deg nok en grunn til å glede deg over sommeren.

Pakk med deg et av vårens BESTE PAR SOLBRILLER, og sett kursen for nærmeste strand. Førstemann ut i vannet!

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?