Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Slik blir du julebordets best kledde i dress på budsjett

Du trenger ikke topplederlønning for å se ut som en million.

julebord 1

Se merke og pris lenger ned i artikkelen. Foto: Produsent

julebord 1

Se merke og pris lenger ned i artikkelen. Foto: Produsent

Julebordssesongen er en perfekt anledning til å oppdatere garderoben, og det trenger ikke koste, eh, skjorta.

Så lenge du vet hva du skal se etter, har det aldri vært enklere å kjøpe en dress som sitter som et skudd. MinMote har sett på to av de størse kjedebutikkene i Norge, og funnet verdige budsjettalternativer til den skreddersydde dressen

julebord 3

Dressjakke fra H&M. Foto: Produsenten

julebord 3

Dressbukse fra H&M. Foto: Produsenten

Grønn glede

I et hav av blå og grå dresser, er farger som olivengrønn en kjærkommen tilvekst. Hollywood-stjerner som Robert Pattinson og Ryan Gosling har for lengst lagt sin elsk på den anvendelige fargen, som går like godt til formelle som festlige anledninger.

julebord 4

Skjorte fra Selected Homme. Foto: Produsenten

julebord 4

Slips fra Amanda Christensen. Foto: Produsenten

Med en hvit skjorte og et mørkt, ensfarget slips er den olivengrønne dressen vel så formell som sine blå kolleger. Julebordet er imidlertid en sjanse til å ta sjanser: Prøv eksempelvis en skjorte med et subtilt mønster, og et kraftig gyllent slips.

julebord 2

Dressjakke fra Zara. Foto: Produsenten

julebord 2

Dressbukse fra Zara. Foto: Produsenten

Dobbelt så moro

Dobbeltspente dresser var allestedsnærværende på høstens motevisninger. Den nye generasjonen dobbelspente dresser har smalere bukser, kortere jakke, og skjærer en skarp, maskulin silhuett.

Ekspertens beste tips: Slik skal dressen sitte

Om jakken har seks knapper, knepper du de to midterste, og lar den nederste raden være åpen. Husk også å feste knappen på innsiden av jakkeslaget.

julebord 5

Skjorte fra Eton. Foto: Produsenten

julebord 5

Slips fra Selected Homme. Foto: Produsenten

Om du ønsker et alternativ til den hvite skjorten, kan du kaste deg på en av årets store trender: tonale antrekk. Selv den mest tradisjonelle dressjakke blir festklar med en signalblå skjorte og et prikkete slips. Sett prikken over i-en med turkise sokker og nypussede mørke sko.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?