Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Sommerens fire beste badeshortser

badeshorts1

Mønster, lengde og stoff: Det finnes utallige varianter av badeshortsen der ute. Her er MinMotes sommerfavoritter.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
badeshorts1

Shorts fra Native Youth. Foto: Produsenten

450,-
Gå til butikk
badeshorts1

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

279,-
Gå til butikk

Sommeren er straks over oss, og temperaturen begynner å stige på i luften og vannet. Om du ennå ikke har årets badeshorts på plass, er det snart på tide.

På jakt etter vanlig shorts?Da må du se dette

De siste årene har lengden på badeshortser krøpet stadig oppover, men den ser ut til å ha stoppet omtrent midt på låret. Dette er både praktisk og stilig: Shortsen er lang nok til at den ikke blir upassende når du rusler hjem fra stranden, og kort nok til at den tørker fort.

Les også:Lek deg med fargerik dressmote!

MinMote har valgt ut fire favoritter som holder hele sommeren igjennom, vi starter med de to i toppen av saken:

En shorts er det perfekte plagget til å slå seg litt løs med. En jakke eller bukse i kraftige mønstre kan fort bli for mye, men med badeshortsen er det meste los. En kraftig retromønstret shorts i svart og hvitt passer perfekt på stranden, og fungerer også til en enkel, hvit t-skjorte for kalde drinker på poolparty.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

badeshorts1

Shorts fra Native Youth. Foto: Produsenten

450,-
Gå til butikk
badeshorts1

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

279,-
Gå til butikk

En modell i kraftige striper, som den vi viser i denne artikkelen, egner seg kanskje ikke like godt ved bardisken, men passer perfekt til en runde volleyball på stranden. Splitten i siden gjør at shortsen sitter mer behagelig rundt lårene, noe som gjør at den passer godt for den mer aktive strandgjesten.

Du trenger imidlertid ikke velge kraftige mønstre for å skille deg ut på stranden. En signalfarget shorts står ut i mengden helt på egen hånd.

badeshorts2

Shorts fra Orlebar Brown. Foto: Produsenten

1575,-
Gå til butikk
badeshorts2

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk

Den luksuriøse modellen fra Orlebar Brown passer perfekt for deg som vil ta en kjapp dukkert før du setter deg i bilen. Badetøy-produsenten tar seg godt betalt, men det er verdt det når du merker hvordan shortsen tørker på nærmest magisk kort tid.

En langt billigere variant finner man hos H&M, som fører samme type shorts i et utall forskjellige farger. Den litt utvaskede stilen gjør at shortsen skiller seg fra andre signalfargede varianter, og med tanke på hvor lite den koster kan du tillate deg å skaffe den i flere forskjellige farger – og mikse utover sommeren.

For flere herretips, se her:

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om: