Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Solbriller til menn: Fire frekke par

BOND: Sjelden har James Bond sett bedre ut enn i storfilmen «Spectre». Vi liker spesielt solbrillene fra Tom Ford. Foto: Afp
BOND: Sjelden har James Bond sett bedre ut enn i storfilmen «Spectre». Vi liker spesielt solbrillene fra Tom Ford. Foto: AfpTiziana Fabi Afp

Solen har tittet fram, men ikke la deg blende -  her er solbrilleparene for ethvert budsjett.

Det er all grunn til å børste støv av solbrillene eller investere i et par nye - varmen som har kommet skal holde gjennom hele langhelgen og vel så det, mener meteorologene.

Med andre ord kan du finne frem vårgarderoben!

Solbriller har imidlertid en lei tendens til å havne på sjøen, knekke i baklommen, eller forsvinne på fest – så kanskje er du på utkikk etter et nytt par.

MinMotes våryre herreredaksjon har plukket ut fire par solbriller, og vi garanterer noe for ethvert budsjett.

Spectre-specs

Solbriller 2

Solbriller fra Zara. Foto: Produsenten

Solbriller 2

Solbriller fra Tom Ford. Foto: Produsenten

Få – om noen – har et bedre solbrillerykte enn selveste James Bond. Sist vi så Daniel Craig i rollen som 007, nedkjempet han cyberterrorister i kritikerroste «Spectre», kledd fra topp til tå i luksusmerket Tom Ford.

Mer vår: Sesongens fineste ytterplagg

Mens dressene og yttertøyet fra den amerikanske designeren har prislapper i «yachten min har innendørs tennishall»-prisklassen, er brillene noe rimeligere priset. Vi liker spesielt modellen «Snowden», som til dels minner om Ray Bans klassiske «Wayfarer». Utformingen er solid, og sitter godt over nesen og på ørene. Bruk den til alt fra din beste actionhelt-dress, til hvite joggesko og en sort skinnjakke.

Les mer: Slik holder du joggeskoene hvite

Strand-briller

Er du på utkikk etter noe mer sommerlig, byr både Zara og H&M på rimelige modeller med farget glass – en stor trend i fjor. Et par solbriller i skrikende farge har imidlertid sitt bruk, og er nok ikke det du vil legge mest penger i. Skaff deg et par du kan slenge i bagen når du skal på stranden, uten at det koster en ukelønn skulle de få se en smell.

Pilotbriller

Solbriller 1

Solbriller fra American Opticals. Foto: Produsenten

Solbriller 1

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

Til slutt har vi Don Drapers favoritt, pilotbrillen fra American Opticals. I motsetning til Ray Bans klassiker er den mer firkantet i formen, og i tre forskjellige størrelser passer den godt til alle ansiktsformer.

Varmere tider: Fire lyse jeans du kan bruke nå

Stengene er noe tykkere enn på andre pilotbriller, og finishen i plast rundt ørene sørger for at de føles behagelige på.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?