Hårtap hos menn: Kjendisene med mer hår nå enn før

Matthew Mc

Stjerneskuespillere som Matthew McConaughey og John Travolta er blant mennene som får tykkere og mer hår jo eldre de blir.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Matthew Mc

FØR: Matthew McConaughey hadde dype viker i mars 2000. Like etter barberte han av seg alt håret. Foto: Getty Images

Matthew Mc

NÅ: Skuespilleren har en kraftigere manke i dag enn han hadde for 14 år siden. Foto: Getty Images

Det er ingen hemmelighet at utseendet er svært viktig for store Hollywood-stjerner. Og selv om flere eksperter mener at tynt hår og viker kan være vel så sexy som en tykk manke, har flere av verdens mest kjente menn sikret seg mer hår på hodet etter at manken begynte å vike.

VG+ skrev tidligere denne uken at rundt 400 000 norske menn sliter med hårtap, og at enda flere frykter det, og Buzzfeed listet nylig opp kjendiser som plutselig har fått masse hår.

Sjekk Kenneths (38) forvandling: Slik unngår du hårtap

Fyldigere hår med årene

Det finnes flere metoder som skal få håret til å vokse, men hvilke disse stjernene har benyttet seg av, vites ikke. Det som i alle fall er sikkert er at kjendismenn som John Travolta, Kevin Costner og Matthew McConaughey har fått mer og fyldigere hår med årene.

Mitt møte med hårdøden

Fotballspilleren Wayne Rooney (28) har vært åpen om hårtapet og transplantasjonene som gjorde at han fikk selvtilliten tilbake. På twitter delte Rooney bilder av prosessen og skrev:

«Bare for å bekrefte for følgerne mine at jeg har tatt hårtransplantasjon. Jeg begynte å bli skallet som 25-åring, så hvorfor ikke. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men er fortsatt litt sår og hoven. Når det gir seg, er dere de første som får se det.»

Se bildene av kjendismennene som har mer hår nå enn før:

John Travolta

FØR: Skuespilleren hadde kraftige viker og gikk for en kort sveis i 2011, rett før hårtransplantasjonen. Foto: Getty Images

John Travolta

NÅ: I 2014 har vikene til John Travolta forsvunnet. Foto: Getty Images

Kevin Costner

FØR: I 2003 hadde Hollywood-skuespilleren tynt hår i frontpariet. Elleve år senere har han tykkere hår enn noen gang. Foto: Getty Images

Kevin Costner

NÅ: Kevin Costner har stort sett ikke endret utseendet, annet enn håret, på over elleve år. Foto: Getty Images

Elton John

FØR: I 1975 hadde Elton John tynt hår på toppen av hodet. Foto: Getty Images

Elton John

NÅ: Artisten har nå en kraftig manke i fohold til det han hadde for 40 år siden. Foto: Getty Images

Publisert:

Finn mer innhold om: