Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Slik får du mest ut av Hawaii-skjorten

Hawaii 1

Slik ser du best ut i en av årets største trender.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Hawaii 1

Skjorte fra Neighborhood. Foto: Produsenten

2150,-
Gå til butikk
Hawaii 1

Belte fra AMI. Foto: Produsenten

970,-
Gå til butikk

Den blomstrete, kortermede Hawaii-skjorten er sett på alt fra rødstekte nordmenn på Mallorca til purunge Leonardo DiCaprio i Romeo og Julie. I det siste har moteløver som Mark Ronson og Harry Styles stått i spissen for å bringe plagget tilbake i motebildet.

MANN

Derfor bør du skaffe deg en hvit dress!

Akkurat nå bugner det over av Hawaii-skjorter på markedet, fra eksklusive Gucci til rimelige Hennes & Mauritz. MinMotes herreredaksjon har sett seg ut tre skjorter alle menn vil se bra ut i, og funnet tilbehøret som passer.

Vi begynner med bildene i toppen av artikkelen!

Som med alle andre skjorter foretrekker vi modeller som sitter smalt, uten å bli for stramme. Se etter en modell med tre eller færre farger – mønsteret i seg selv er oppsiktsvekkende nok.

Vi liker spesielt modellene med enkle blomstermønster. Dette er kanskje det mest klassiske, og det er lett å kombinere med andre, enkle plagg.

Hawaii 2

Skjorte fra H&M. Foto: Produsenten

149,-
Gå til butikk
Hawaii 2

Skjorte fra Polo Ralph Lauren. Foto: Produsenten

1790,-
Gå til butikk

Vil du være litt mer utfordrende kan en skjorte i kraftige farger, som den fuglemønstrete skjorten fra Polo Ralph Lauren, være et godt valg. Med en så kraftig farge er det imidlertid enda viktigere å holde resten av antrekket nøytralt.

Vi har tidligere skrevet om hvor godt vi liker hvite bukser, og her passer den perfekt. Hvitfargen går til alt, samtidig som den bygger under den sommerlige følelsen Hawaii-skjorten bringer med seg. Se etter et par som er romslige i beina, og brett dem opp et par ganger. Dette er ikke buksene som skal sitte som pølseskinn. Husk: Ikke vær streng med flekker – selv de mest motegale italienerne overlever med en utvasket kaffeflekk på låret.

Hawaii 3

Bukse fra Lindeberg. Foto: Produsenten

500,-
Gå til butikk
Hawaii 3

Sko fra G. H. Bass. Foto: Produsenten

769,-
Gå til butikk

For å fullføre antrekket anbefaler vi enkle skinnsko, og et pent belte, i enten sort eller brunt. Sommerlige loafers er lette å kjippe på seg, og er pene nok til enhver anledning – også et sommerbryllup.

MANN

Fire lette tøysko du kan bruke i sommer!

Om du ønsker å ta beltet til et nytt nivå, kan en modell i semsket skinn være detaljen du leter etter – selv om du bør vite at skinnet lett kan farge over på et par hvite bukser.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: