Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Trendy og praktisk: Valentine's Day-gaver til mannen

Valentines toppbilde

Det er bare få dager igjen til den mest romantiske dagen i året. Her er ni moteriktige gaver til mannen i ditt liv.

Caroline Andrea Furu
Publisert:
Valentines toppbilde

MØNSTERMANN: Trendy, småmønstrete skjorter blir litt mindre skumle om du velger dempede farger som blått og grått. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Valentines toppbilde

KLASSISKE OG KULE: Et par solbriller i bruntoner går aldri av moten - og kommer i alle prisklasser. Se pris og merke på disse lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Valentines toppbilde

BEHAGELIGE: Gode sko trenger ikke å se kjedelige ut. Se pris og merke på disse superlette sneakersene lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Vi har allerede tipset om de fineste valentinsgavene til kvinner, men også menn fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet den 14. februar. Selv om Valentine's Day har rykte på seg for å være en litt klisjéaktig og teit tradisjon, trenger ikke gaven din å være det.

La deg inspirere av kjendismoten fra herremoteuken i London!

Valentines menn 4

Joggebukse fra Cubus.

149,-
Gå til butikk
Valentines menn 4

Dokumentmappe fra Mango

229,-
Gå til butikk
Valentines menn 4

Solbriller fra Illesteva.

1570,-
Gå til butikk

Gi ham noe praktisk

Dette er nemlig en perfekt anledning til å gi kjæresten din noe han virkelig trenger. En kul joggebukse i en lys gråtone er både praktisk og trendy. Eller hva med sexy boksershortser uten prangende logoer og utvaskede tegneserietrykk? En gave som kan være vel så mye til glede for deg!

Trenger han ny dress?Dette må du vite når du skal på dress-shopping

Valentines menn 2

Boksershorts fra Acne.

299,-
Gå til butikk
Valentines menn 2

(Untitled) Eau de Parfum fra Maison Martin Margiela hos Kicks.

555,-
Gå til butikk

Vil du spandere litt mer på din utkårede, så kjøp noe tidløst og stilfullt. Ray-Ban-solbriller er en klassiker, og er en passende gave nå som påske, vår og sommer nærmer seg. Et annet godt tips er å kjøpe en deilig duft. Sørg samtidig for at han kan parfymereglene! Alternativt kan du gi han noen deilige hårprodukter til en brøkdel av prisen.

Valentines menn 1

Treningsjakke fra Jack & Jones.

599,-
Gå til butikk
Valentines menn 1

GQ og Fri Flyt fra Narvesen.

99,-
Gå til butikk

Er mannen i ditt liv glad i å trene, trenger han kanskje en ny treningsjakke? Flere kleskjeder tilbyr moteriktige sportsklær som ikke er like dyre som de du finner i sportsbutikkene. En utgave eller et abonnement på et blad om hans favoritthobby, er også en fin måte å vise at du vet hva som opptar ham. Eller hva med en praktisk jobbveske?

Valentines menn 3

Skjorte fra H&M.

199,-
Gå til butikk
Valentines menn 3

Sko fra ASFVLT.

800,-
Gå til butikk

Trendy kjøp

Et par nye, kule sneakers er med på å kickstarte våren, men velger du et par med hvite såler er det lurt å be din kjære vente med å bruke dem til snø og slaps forsvinner helt. Modellene fra merket ASFVLT er superlette, like behagelige som sokker og koster dessuten under tusenlappen.

Trenger kjæresten din nye skjorter, er klassiske blåtoner en sikker vinner. Denne småmønstrete varianten er både tidløs og trendy. Og på alle hjerters passer det jo ekstra godt med små Amor-piler!

Publisert:

Finn mer innhold om: