Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

10 varme gensere til kalde vintermåneder

Jula varer helt til påske, og det samme gjør minusgradene. Her er genserne vi vil pakke oss inn i denne vinteren.

genser2

Hettegenser i merinoull fra SuitSupply. Foto: Produsenten

genser2

Genser fra Polo Ralph Lauren. Foto: Produsenten

Januar og februar er som regel de kaldeste månedene i året, og det å komme seg på jobb eller skole kan til tider virke som en polarekspedisjon. Tykke, varme jakker er et minimum, og med en ekstra tykk genser på innsiden holder man virkelig varmen.

Vi har tatt en titt på genserne i butikk nå, og funnet våre favoritter blant tykke ullgensere, perfekte til lange kvelder foran peisen eller i sofaen. Vi har også tatt med trendy, sporty fleecegensere, for den som liker å ferdes ute i kulden. I tillegg har vi forsøkt å finne gensere som passer alle budsjetter – noen svært rimelige, og noen langt mer luksuriøse.

genser3

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

genser3

genser fra Samsøe & Samsøe. Foto: Produsenten

genser4

Genser fra Columbia. Foto: Produsenten

genser4

Genser fra Patagonia. Foto: Produsenten

genser5

Genser fra Levi's Made and Crafted. Foto: Produsenten

genser5

Genser fra The North Face. Foto: Produsenten

genser1

Genser fra J. Crew. Foto: Produsenten

genser1

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?